Какво да му разбирам, като само се порти на тези родителски срещи, то да са баш родителски, ама те са някаква смеска Учителско-Родителска...
А пък и е Родителско-Дневнишка, а пък в дневника гледката е умопомрачителна в нашият прословут "Добър" и "Примерен" клас...
И като се почне, Борис е такъв, Борис прави щуротии постоянно, Борис прави това, Борис онова...
Справка:
Това е 8ми клас: В девети бяха 6 000, в десети бяха 8 хиляди и нещо... Сега в 11сти не знам, ама на лошо вървят нещата
Аз да пия скришно? Аз съм най-явно пиещия виден пияч!
Наздраве
То ако бяха левове... Божее... От снимката не се ли сещате... Това са извинените отсъствия на 29 членен клас, повече и от на 12сето класниците, прочути сме на всякъде...
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Малииии...Кой с даскалите спори, друг по майстори мърмори,трети наденици кълца, с бирата подхълцва, а това и онова, някой мисли за целувки, аз за новите обувки, дето тока им изкочи, по Софииските павета, ах каква беда.И до кога в тази София ще стоя, няма нищо няма кой, да ме разсмее, песничка да ми изпее,само двете ми деца дават по целувчица една,Хайде време е сега с чаша в ръка да ви рекна ...Наздраве за вечерта!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар