Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Залепена обява на спирката в село АлтИмир /Врачанско/ по коледа:
"От Липка аптекарката. Де мола ви са на нова година, ако са весЕлите със Цецка гъбата, а тУрайта науйници, че после не моа ви смогна на апчета."
Днес съм спамер-не съм слагал капка истинско пиене в устата си, ама нали ще боря килата...
Коле, най-бързо ще отслабнеш, ако ми дадеш Мавераното за един месец..
А наздраве...
То тогаз не ще отслабна, а направо да се запътвам към гробищата...
Гад такава... В другата тема нали ти викам, че ще ти го дам да караш, ама неее, на теб моренце ти се е приискало... Свърши то, веднъж давам предложение, пък който се възползвал-възползвал, кака се ожени и вече не е курва...
Наздраве и от мен в началото на новия ден.
Дойде ред и аз да публикувам няколко снимки от Събора, касаещи бивака на Бар "Наздраве".
В лагера имаше присъствие на участници от всякакви възрасти, дори и бебета.
Те подобаващо се включваха тематично в мероприятието.
Това е новото съчетание на форумния дует в мъжките двойки по горска акробатика.
Като единствен представител на марката, УАЗ-ът на Ясен беше в центъра на събитията.
В музикалното оформление освен Жоро, се включи и адаша, свирейки на кухарка рифове от парчета на Металика.
Тук можем да видим - кой и по какъв начин напълни с вода "калното" препятствие на трасето за траяла.
Явно, за да не притеснява преминаващите представителки на нежния пол, се беше скрил в морето.
Както може да се види, настроението беше на ниво, броят на участниците в компанията непрекъснато се увеличаваше.
Шефът на ОФ Медия също не пропусна да се отбие.
Така и не успяхме да видим - как Жоро ще направи едно кръгче с Форд-Нисана на адаша, който ревностно го пазеше.
Както се казва, кризата я имаше и в бара - менюто на Танасе включваше само хляб и печена чушка.
А пък Жоро няма какво да се оплаква - времето си го прекара в развлечения, отмора и плаж, пък и го подозираме, че накрая с хонорара се е сдобил с нова придобивка.
Коментар