Отчет: Добито е официално "Тъща"..ама пишкин тъща....Добито е вече у големото село, и тия дни...ще и разкатаят тъщенската фамилия дофторите. И сватбата мина като приказка....и Добито почерпи на събора на края... и който пил пил...другите другия път! А Наздраве ви!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Отчет: Добито е официално "Тъща"..ама пишкин тъща....Добито е вече у големото село, и тия дни...ще и разкатаят тъщенската фамилия дофторите. И сватбата мина като приказка....и Добито почерпи на събора на края... и който пил пил...другите другия път! А Наздраве ви!
Доби, честито, да се слушате взаимно с младите и живеете в мир, любов и сговор!
Жалко, че не се запознахме наживо, а към София нямам път, но ако минаваш по-наблизо към Пловдив - обади се, ще те прихванем и ще наваксаме!
Леле, вече ми липсТвате ужасно...
Наздраве!
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
За къде дрЪжи бре адаш ? Че кат се замисла сега си по пола и ако са навидеш
Наздрави
Адаш, ако се наведа и ще ми се видят:
Наздраве!
Малиййй, а аз не вярвах в духове!
Ако и вас ви хлопа дъската или ви скърца дюшамeто, ако ви пЕре яко тока и ви стега каскета. Ако си апете каишката и холеричното чудовище ви е приятел. Ако в тоалетната влизате сами, а никой не знае, че всъщност сте група. Тогава наздраве!
Бре, докато прочета какво сте писали тези дни след Събора, станало утре.
Казвам ви наздраве, с обещанието за публикуване на някоя и друга снимка от бивака на бара.
Коментар