Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Най накрая се добрах до бара.
Наздраве с биричка. Ще допия колкото има останало, па ще се помъча да я спирам, че шкембето стана много голямо и ми пречи да се навеждам. А и дофтурката каза,ч е за да сваля кръвното трябва най-напред да сваля килата.
Ама как ще стане тая-да спра бирата-идея си нямам...
Наздраве.
Те тъка и аз Коле,добрах се и аз до бара.Свършвам работа в 6 и от там в избата съм се хванал да редя фаянс и то за сефте ма върви горе долу добре.яре НАЗДРАВЕ!с биричка!
Наздраве с биричка. Ще допия колкото има останало, па ще се помъча да я спирам, че шкембето стана много голямо и ми пречи да се навеждам. А и дофтурката каза,ч е за да сваля кръвното трябва най-напред да сваля килата.
Наздраве.
Коле, спираш манджата, увеличаваш "карането на колело" и минаваш на малки бирички.
Аре наздраве!
П.П. На събора някой прави обща снимка на Кольовците в бара. Не я виждам- признавайте си веднага!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Един поздрав за Кольо, понеже знам че е сериозен рокаджия, както и за всички рокаджии в бара!
Един, всъщност двама забележителни вокала, които открих наскоро за себе си.
Благодаря и на Сончето, че ми изпрати всички техни албуми!
Наздраве на всички!
Рок форевър!
... не ми позволява да поставя клипа от тубата...
Последно редактирано от nickbochev; 12-09-12, 00:11.
Причина: оформяне на клип
Your conscience is all you can take to your grave.
Благодаря Саше, тези досега не ги бях чувал. Добре свирят, чудно защо не сме ги чували тук досега... Поне аз де, явно други(като Соня) са по-напред в музиката и ги знаят тези неща.
Благодаря Саше, тези досега не ги бях чувал. Добре свирят, чудно защо не сме ги чували тук досега... Поне аз де, явно други(като Соня) са по-напред в музиката и ги знаят тези неща.
Наздраве.
Много пее тоя младеж, Коле. Малко напомня на Брус Дикинсън от Мейдън, но много енергия вкарва.
Накефи ме.
Айде, наздраве!
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар