Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Наздраве наздраве,праснах аз една бира добре ми дойде
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Еб@вайте се с моя телевизор! Ако и на вас ви подарят ТАКЪВ, ще ви видя аз к'ви ще ги ...снимате. Аз тъжа, чета и пия. Наздраве!
      P.S. Абе к'во ще кажете да напраим един Балчик? Радо да не се обажда!

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
        Еб@вайте се с моя телевизор! Ако и на вас ви подарят ТАКЪВ, ще ви видя аз к'ви ще ги ...снимате. Аз тъжа, чета и пия. Наздраве!
        P.S. Абе к'во ще кажете да напраим един Балчик? Радо да не се обажда!
        Добра идея,аз съм "ЗА"
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ееееее, я по-кротко с тея морета, че ще изгоря Айде да идем на гости на Колю и да направим малко културен пияндизъм

Пенке, чакам с нетърпение снимките от ТВ-то, и много поздрави на Кали от Мия, тя плака вечерта за нея.

Наздраве
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве ви Хубави снимки сте постнали се едно и ние сме били, но една снимка ме хвърли в размисъл - в БАР НАЗДРАВЕ се разнася .....кафеварка. Не можах да разбера закво ви е .......
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
              Наздраве ви Хубави снимки сте постнали се едно и ние сме били, но една снимка ме хвърли в размисъл - в БАР НАЗДРАВЕ се разнася .....кафеварка. Не можах да разбера закво ви е .......
              За дългите кафета на Румен, как за какво

Наздраве
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Добър вечер на бара!
                Хубави снимки!
                Наздраве на всички! ..Наздраве за dadokoko
                Имам главоболие .... то от нередовно пиене кво друго да очаква човек
                Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Ма и хубави кафета прави!Наздраве!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

но една снимка ме хвърли в размисъл - в БАР НАЗДРАВЕ се разнася .....кафеварка.
                    Тя снимката ша бъде прехвърлена в "На кафе и още нещо"
                    Наздраве
                    Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

На коя снимка я видя?
                      Аз спамя с нея на живо в бара! Ама то нали е бар, трябва и кафе да се предлага!

Наздраве!

п.п. Виве, с тея остри пръсти - насини ми рибрити да мъ ръчкаш у сурат тефтеря!
                      Р.П.(RFF) 0898677590
                      Пътна помощ
                      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Приятели аз отивам да заема хоризонтално положение,лека на всички и утре доходна и безаварийна и наздраве!
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Наздравеее сладури!
                          ЧРД на Коко-дадококо, жив, здрав и все така хумористичен да си!
                          Хелп плс (както викат дяцата) - как се качваха снимки сега, че имаше някакви промени и не знам вече; освен това са големи - дали ще мога да ги закача, че нямам и смаляваща програма?
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Най напред честито на адаша. Да не се шашка от цифрата върху тортата, човек е на толкова години на колкото се чувства.

Относно сбирка в Балчик-силно ЗА, ама не сега. Аз мога най-рано през Ноември. Дотогава ще съм силно ангажиран.Пък и нека да изветрее малко спомена от събора. Беше вчера егаси...

@ Фани-дръпни си Image resizer for windows HP, или нещо такова беше. Инсталирай го, и като щракнеш с десен бутон върху снимката-в менюто излиза и ред Resize pictures. Оттам си избираш на каква резолюция да е малкия размер и се появява копие на снимката, но в малък размер. За форума аз ползвам 800/600.

После си сложи за улеснение намалените снимки някъде където лесно ще ги откриеш(аз ги слагам на десктопа), и когато пишеш пост и искаш да сложиш снимка-щрамкваш върху иконката с картинка отгоре на полето за писане. Излиза прозорец за да избереш снимка, избираш, цъкаш изпрати, и след като се изпратят може да ги направиш да излизат в голям размер в страницата, а не като иконки. Това става като щракнеш два пъти върху снимката, излиза друг прозорец, натам е лесно.

И накрая наздраве.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                              Наздравеее сладури!
                              ЧРД на Коко-дадококо, жив, здрав и все така хумористичен да си!
                              Хелп плс (както викат дяцата) - как се качваха снимки сега, че имаше някакви промени и не знам вече; освен това са големи - дали ще мога да ги закача, че нямам и смаляваща програма?
                              Фани, вземаш телефона или фотоапарата, увиваш го в една кърпа или пишкир, след това с един по голям чук или камък удряш здраво поне десетина пъти по кърпата и снимките са малки и готови за качване!

Наздраве!
                              Р.П.(RFF) 0898677590
                              Пътна помощ
                              ДЕНОНОЩНО

Коментар

Наработих се за днес. Наздраве.
                                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                                -----------------------------------------------
                                Питието определя съзнанието....
                                -----------------------------------------------
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X