Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Разбира се, че ти желая успех с ремонта. Ама за мусаката имам съмнения, че до понеделник може лактобацилус булгарикум да се е изпарил от заливката и вече да не е толкова полезна мусаката.

Наздраве
    Ей го на, пак тоя понеделник..., поне ще има къде да спя - в караваната
    Ай наздраве
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
      Ей го на, пак тоя понеделник..., поне ще има къде да спя - в караваната
      Ай наздраве
      Ми офиса на Еконт отваря понеделник, утре пътуваш, гледаш как върви ремонта, в Доспат има много яко магазинче за стръв и такъми, мяташ въдиците в Доспат, после взимаш мусаката (в понеделник), взимаш слуката от въдиците и наопъки към софето. Така ще има и прясна пъстърва за тези, дет не обичат мусака.

Наздраве

Гена, намери ли пьочки? Тик има май само пиячки
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
        И тогава ще стане ефектът на сливите
        Наздраве! Еййй голяма красота в тая Рила...
        Пейчев, с тоя "ефект" съм от сутринта, примесено с температура и невероятна мускулна треска - 10куб. дърва за един ден! Рязане, цепене и внасяне, това в адска жега... Хич, и не мисля как ще ми се отрази ледената биричка

Наздраве!
        Последно редактирано от Гриша; 25-08-12, 20:04. Причина: Ям букви

Коментар

Еййй голяма красота в тая Рила...

Ти па!!!
          Точно на езерата в тоя камънак ли бе?
          Слез на Скакавица да видиш на кое му викат красиво. Близо ти е .

Наздраве, Пейчев!

Наздраве, барО!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Виве , работата е там, че няма да гледам как върви, ами аз ще го извършвам! Цял багажник с джелеза съм натоварил... и утре вечер на бира в Бара

Коментар

Гледам Бара се понапълни. Саде Колето не се вижда, ама той сигурно лиже рани на Тетевен. Май днес пак е бил първи. Отзад-напред.
              Важно е участието, не се знае утре какво ще направи. Дано има по-голям късмет.
              Наздраве!
              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                Виве , работата е там, че няма да гледам как върви, ами аз ще го извършвам! Цял багажник с джелеза съм натоварил... и утре вечер на бира в Бара
                А така! Да видиш как е в командировка.
                Аз уж айляк, пък все до осем бачкам...
                Наздраве!

Коментар

• Тигре, заинтригува ме Имаш ли повече информация какво има там, как се стига, върви ли се пеш (утре мускулната треска е гарантирана) и т.н. Ако не ти е ангажиращо драсни малко инфо!?
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Ей, тоя стрес ще ме умори! А ще правим ремонт, а няма да правим ремонт! А щом няма да правим, дай да се напием (това снощи)! Е да, ама седнахме да пием с хора, дет казаха "давай го тоя ремонт насам". А тръчи днеска за пьочки! А сега, кът си взел пьочки, нужник и мивка нема ли да взимаш? Айде и нужник, модерен, за 'иядо лева (Господ да ги убие) Не знам дали ще посмея да седна на него... Ще ме убие тоя стрес! Тааа...
                    Наздраве!
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                      А така! Да видиш как е в командировка.
                      Аз уж айляк, пък все до осем бачкам...
                      Наздраве!
                      Саше, не търпи отлагане, но с тая температура си е живо чудо

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Ей, тоя стрес ще ме умори! А ще правим ремонт, а няма да правим ремонт!...
                      Последно?

Наздраве!

Коментар

... Не знам дали ще посмея да седна на него...
                        Няма страшно, ще посмееш да седнеш. Друг е въпроса дали ще смееш да го ...оцапаш Така е, като се сбираш с чревоугодници, а не с обикновени пияници

Наздраве
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Тигре, заинтригува ме Имаш ли повече информация какво има там, как се стига, върви ли се пеш (утре мускулната треска е гарантирана) и т.н. Ако не ти е ангажиращо драсни малко инфо!?

Попитай в хижата на езерата. Ще те упътят. Далече е, колкото до Пионерска, но посоката е по-на запад. В ниското се пада и има хуууубава хладна гора. Преди не се стигаше с коли, а само с мулета и коне. Сега, не знам. Леля ми е готвачка там от няколко месеца и мисля и аз да прескоча, като се отърва от панагюрските задължения.
                          Наздраве!

Коментар

• Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                            Попитай в хижата на езерата. Ще те упътят. Далече е, колкото до Пионерска, но посоката е по-на запад. В ниското се пада и има хуууубава хладна гора. Преди не се стигаше с коли, а само с мулета и коне. Сега, не знам. Леля ми е готвачка там от няколко месеца и мисля и аз да прескоча, като се отърва от панагюрските задължения.
                            Наздраве!
                            Ние сме отседнали в Сапарева Баня. Вече слязохме долу Ще повторим идването тук и май ще остане за следващия път. Просто си тръгваме утре или понеделник и няма да има време.
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Oт не пийте, бря? Брат'чед, не вярвам да си легнал, още повече да спиш, така че.... НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ!

П.П. Не знам къде да ходя утре на хладно!? Не е обявена ни една расотка...
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Oт не пийте, бря? Брат'чед, не вярвам да си легнал, още повече да спиш, така че.... НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ!

П.П. Не знам къде да ходя утре на хладно!? Не е обявена ни една расотка...
                                Ела с мен
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X