Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Щот да нтъ фани носталгия по форд нисана...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Не сме иначе щяхме да се срамим с някакви 25 грама за нормално питие в чашите . Беше някъде 1992 година . Една група от 7 човека българи събирахме камиони Ифа в района на Берлин . За около седмица бяхме намерили камиони за всички и междувременно бяхме изпили всичко което си носим с нас . Вечерта преди да тръгнем насам решихме че добре сме се пазарили много пари са ни останали и трябва да ги изпием . От цялата група само един човек знаеше немски език всички останали се оправяхме с жестове и мимики . Хвърлихме чоп кой няма да пие и се метнахме на буса с който бяхме . Намерихме едно приятно заведение нещо като бар седнахме и поръчахме като за начало по едно уиски . Носи келнера едни широки чаши а вътре питието едвам покрива дъното . Викам на колегите тая няма да стане на келнера ще му се откачат краката да тича да носи дай да поръчаме цяла бутилка . Така и направихме поръчахме една после още една и на третата дойде проблема . Келнера с изцъклен поглед се опитваше да обясни че просто нямали трета пълна бутилка с уиски и дали след като сме изпили двете няма да ни трябва линейка . Това последното аз го приех като обида и казах на човека който знаеше немски дословно кажи му на скапания шваба че ако не намери още пиене на него ще му трябва линейка Оказа се че имат две шишета водка и продължихме с тях . Накрая пихме и по една две бирички . Междувременно целия персонал на заведението се беше събрал около бара и ни гледаше с едни неразбиращи погледи и явно чакаха един по един да почнем да падаме . Платихме си и с права походка се качихме на буса оставяйки втрещените шваби да гледат след нас .
      Писах на лични но ти е пълна пощата.....за камиьона и цената ставаше дума. ако има новини добре ще е.

а да ви е Наздраве!
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Aре наздраве на всички вече съм на ракиика с салатка цедено мляко с кисели краставички и гледам Баш майстора по БНТ worldубожавам старите български филми!
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

И аз ти се подведох по акъла и си сипнах една ракия, пък да видим ко ще стане

Наздраве
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве!

ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Вече съм на ракийка. С някаква смесица между кьопоолу и доматена салата-остатък от вчера. Ама ще изпие ракията

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение

Наздраве
                И какво стана?,какво стана вървили?Наздраве!
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Аз па съм на водкен със доматена салата и пиперче в нея.Даже има и едни пържени месни нещица
                  Наздраве
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                    И какво стана?,какво стана вървили?Наздраве!
                    Стана, че я изпих, сега ще сипвам втора

Наздраве

Коментар

Наздраве и от мен с биричка! Кольо днес изкара една бира от мен и ще видим кога ще си я получи.
                      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                      Телефон - в профила!

Коментар

Атака Коле,щети стане хубаво
                        Наздраве
                        Стана, че я изпих, сега ще сипвам втора

Наздраве
                        Сипвай,сипвай аз вече съм на третата

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Вече съм на ракийка. С някаква смесица между кьопоолу и доматена салата-остатък от вчера. Ама ще изпие ракията

Наздраве.
                        Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                        Аз па съм на водкен със доматена салата и пиперче в нея.Даже има и едни пържени месни нещица
                        Наздраве
                        мезето е най важно аз има за подложка печено зайчеНаздраве на всички!
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Аз колко преглъщах слюнката докато стягахме скобите, ама няма кой да се сети...

Майтап, за една ръждясала тръбичка ако започна да си искам бира...

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Аз колко преглъщах слюнката докато стягахме скобите, ама няма кой да се сети...

Майтап, за една ръждясала тръбичка ако започна да си искам бира...

Наздраве.
                            То е ясно, че една малка бира ще получиш за това, че те занимавам с глупости неделя 2 часа следобед. Наздраве!
                            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                            Телефон - в профила!

Коментар

На3драве и от мен след трудовия ден.
                              Водка ще преглъщам а3, във то3и късен 4ас.
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              -----------------------------------------------
                              Питието определя съзнанието....
                              -----------------------------------------------
                              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                                ..
                                Водка ще преглъщам а3, във то3и късен 4ас.
                                Опитваш се да съживиш темата с пиянската поезия?

А наздраве, може и да стане

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X