Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Благодаря 3а по3драва. На3драве.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Мисля, че на тази песен мястото и е баш тука .... много подходяща ми с вижда
http://vbox7.com/play:7a7f21e2
...уф не го харесвам VBOX-аЗаминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Бочка, виж размина ми се масажа:
Първоначално публикуван от Ива Стойкова Преглед на мнение...А биричката е най-добрия лек, както се оказа - никакви илачи не погълнах и май ми се размина грипчето...
Наздраве на всичкиСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеБочка, виж размина ми се масажа:
Ще дойда... някой ден... ти само да не се изпедепцаш и да я унищожиш
Наздраве на всички
Наздраве!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Ей наздраве..да ви кажа че от снощи с чича се надпиваме и все аз побеждавам...той заспива преди мен
а Наздраве! Мастичка, със салатка доматки краставичка и мНННооо магданоз така я харесвам. ...и наденички на скарата!!!!!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеЕй наздраве..да ви кажа че от снощи с чича се надпиваме и все аз побеждавам...той заспива преди мен
а Наздраве! Мастичка, със салатка доматки краставичка и мНННооо магданоз така я харесвам. ...и наденички на скарата!!!!!че го приспиваш?
Надявам се,че си се излекувала вече:Наздраве!
Наздраве и на останалия инвентар!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Наздраве ..Бочка, ми ко да са прай стари ора рано заспива, пък и де да го знам дорде бях у болницата може да е ходил да оре някоя нива, нъл и нии като Колето, имаме червено ЮМЗ мож да е оставил трактора и да е орал орал та чак да сай уморилА аз нали съм за мира ще спазвам максимата "Мир в къщи, любов навън" Наздраве! Пиенициии де сте бре?
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Аз бях на гости в един сервиз, С майстора си спретнахме барбекю, и изпихме известно количество(доста де) бира. Трябваше и дедо поп да е с нас, ама нещо бил възпрепятстван, и не дойде.
За първи път в живота си съжалявам, че нямам фото на телефона, та да щракна какво изпуска, и да сложа снимката тук, ама той и без това си знае...
Наздраве на компанията.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеЗабравих да питам какво правите с Гришата посред нощ у бара. Ясно е, че пиете, а кога спите?
Наздраве!
Наздраве!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар