Тишо, има един виц по повод кича:
Един сюрреалист се събужда сутринта, поглежда през прозореца и какво да види: Кристално синьо небе, едно бяло облаче за разкош, слънце, цяла поляна с цъфнали прекрасни цветя, а между тях - пчелички жужат и пеят птички.
И той мърмори:
-Егати кича!
Наздраве!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Абе, Тишо, с туй шампанско наиш ли как ще върви това кило лангуста, дето ти разправях, още важи промоцията
Ц. Шампанското върви или с ягоди, или с чер хайвер. Или и с двете. Лангустата бих полял с леден хайнекен или студено бяло вино. Това само щото обичам кича.
Абе ключарьо още не са, ама не пречат на бирите. Па други ден ще ги ликувам нейде по Родопи. За обувки не си и помислям. Ама за пиене се сещам. А наздраве на всички!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Наздраве, мислили ли сте да пуснем групов иск срещу Мърфи за пропуснати ползи и нанесени щети?
Не става- не се явява на делата. Виж, друга работа е, ако някой успее да го притисне в ъгла със щанга в ръка- и аз идвам да помагам, м..@ му й ко..ле.
Наздраве, Румба.
Има ли още попчета по морето, бе? Или ги изядохте сичките.
,
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Пиете а? Аз вечерям и ще отивам малко по-късно на работа за нощна смяна. Карам 3 нощни подред и напускам, намерих си работа по специалността с 2 пъти по-добро заплащане първоначално с идеята след няколко месеца или година да стигна до 3 пъти по-висока от сегашната. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
.....
Виве, гледай да ги събереш онези пари... Действай по-усърдно де, кво се оплакваш само
Събирам, събирам, ама те се шмугват в храстите... Аз разчитах на едни лангусти да продам на далавера на Тишо, ама той - нямал бира за тях. Ще взема да му пакетирам и стек Хайнекен към лангустите и дано да стане
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Дядо Коко, има, ама след заигравката на дедо поп, вече и делфините с килимявки, та немоа да ги различа кое е попче, кое делфинче!
Наздраве с посинени ребри!
с 2 пъти по-добро заплащане първоначално с идеята след няколко месеца или година да стигна до 3 пъти по-висока от сегашната.
Къде в sunsystem ли? Ако е там скоропостижно ще се махнеш. А и да не се махнеш-тези приказки за планове за по-високи заплати съм ги чувал 19 пъти. Толкова фирми съм сменил.
Коментар