Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеП.П.П. Брат'чед, мисля да се разходя в събота до родовите ни имоти. Нещо да ти полея доматите, да окърша боба?
Вземи Пейчев със себе си щото ще има със сигурност змии!
Внимавай, много са циганите вече! Знаеш преди месец бях там... виж там ли са си още решетката на вратата и прозорците. Бях дете и баща ми ме учеше да заварявам, та може да се каже, че аз съм ги правил. Нещо като сантимент са ми. Но не приближавай къщата, опасна е, гледай от далеч...ах, че гадно...
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение, а помниш ли?
Наздраве!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
За змиите ли питатеДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеБрат'чед, ни домати ще намериш, ни боб..., само мъка!
Вземи Пейчев със себе си щото ще има със сигурност змии!
Внимавай, много са циганите вече! Знаеш преди месец бях там... виж там ли са си още решетката на вратата и прозорците. Бях дете и баща ми ме учеше да заварявам, та може да се каже, че аз съм ги правил. Нещо като сантимент са ми. Но не приближавай къщата, опасна е, гледай от далеч...ах, че гадно...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеЗа змиите ли питате
П.П. Е го на! Второто му име е "змия"...
Коментар
-
Тишо, преди малко забравих да ти кажа, че твоята песен също е перфектна. Флойд са ми любими, ама аз харесвам и друго. По-сериозно като звук.
Наздраве.
Рибоеб, да те питам-като прави попчетата-на водка ли беше, или не? Да знаят рибарите с каква стръв да ги ловятИма ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
Рибоеб, да те питам-като прави попчетата-на водка ли беше, или не? Да знаят рибарите с каква стръв да ги ловят
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеСамо който не е опитал може да я плюй! Вивето е жив пример! Наздраве!
Та като казах "Цунами" се сетих:
Разговор между приятелки:
-Мило, в Япония имало цунами.
-Какво ти цУна, мило?
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеРибоеб, да те питам-като прави попчетата-на водка ли беше, или не? Да знаят рибарите с каква стръв да ги ловят
Само дет не го подфръга и не го скуба под мишниците(перките).
Наздравееееееееее!Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 26-07-12, 22:15.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеправи=онождА... предполагам... Наздраве!
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеГена, е та то нашто опитване ли беше, ние им изпихме бирата, а децата им обраха наградите - то заведението заприлича на японско крайбрежие след цунами!
Коментар
-
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар