Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Айде наздраве и на окъснялите Доби, кураж, кат няма ТВ има Бар, ще си правим компания и бързо да оздравяваш!
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве! И аз си харесвам Шуменското специално. Обявявам работния ден за приключил. Наздраве!
      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

След като се прибрах баш в пороя крайно време е да си сипя студена биричка. Наздраве !
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение

'Айде и ти се изкулцати, кат брат'чеда
          Наздравенце-це
          Само който не е опитал може да я плюй! Вивето е жив пример! Наздраве!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

На3драве с рикийка и кИфтенца.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

Рекох да мина да Ви ..... нагледам!
              Наздраве!

Лельо,оправяй се по-бързо,че тъща ще ставаш!Наздраве!
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                След като се прибрах баш в пороя ...
                Къде това? Тука бум-тряс и суша, трябва да поливам тревата, че изсъхна

А дано да валне малко.

Наздраве с още една лимонадена марянка

Коментар

А.... ша ставам....и още как и тъща и ако е дал господ по нататък и баба
                  Де ша ида че нема са оправя......ми то нали затуй болнца, да ма управят уж съм дошла.
                  А вий пиите и зареди мен по едно каквото вии на душата....и наздраве ви!
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение

А дано да валне малко.

От студентски град ме хвана пороя на светофара на КАТ имаше половин метър вода на моста точно по средата извираше някъде от страни от към оградата на метрото от долу под моста беше пак към половин метър и от каналите извираше още на половин . На един приятел в сервиза канала му беше пълен с вода догоре . Как преджапах със служебния пасат без да намокри нещо и да угасне не знам имаше много угаснали коли . Чистачките на макс не насмогваха .

Коментар

След като се прибрах баш в пороя крайно време е да си сипя студена биричка. Наздраве !
                      Наздраве!Вали бикаш при вас,браво.Тука капка не е паднала от месеци,морето е станало на рибена чорба,колкото градуса вънка толкова и водата,до сега си киснах м....те и хаир никакъв!И аз съм на биричка ,Ариана.А е пак наздраве!
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                        Наздраве!Вали бикаш при вас,браво.Тука капка не е паднала от месеци,морето е станало на рибена чорба,колкото градуса вънка толкова и водата,до сега си киснах м....те и хаир никакъв!И аз съм на биричка ,Ариана.А е пак наздраве!
                        Това е от поне два месеца насам първия по силен дъжд та поизми прахоляка и сега се диша по спокойно . А наздраве !

Коментар

Това е от поне два месеца насам първия по силен дъжд та поизми прахоляка и сега се диша по спокойно . А наздраве !
                          Нека,нека да ве разхлади малко!При нас последния дъжд мисля беше средата на май!Наздраве!
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

А дано да валне малко.

Ква трева,домати чушки,КРАСТАВИЦИ нямали?
                            HONDA DOMINATOR 650
                            ОРЕЛ ASTRA
                            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                              Ква трева,домати чушки,КРАСТАВИЦИ нямали?
                              Домати, печени чушки и краставици има, с малко сиренце - в салатката

На двора трева, малко китки и дърва. Всяка есен се каня да прекопая градинка за доматки, ама все изтървавам момента между септември и май, а после е късно

Наздраве

Коментар

Домати, печени чушки и краставици има, с малко сиренце - в салатката

На двора трева, малко китки и дърва. Всяка есен се каня да прекопая градинка за доматки, ама все изтървавам момента между септември и май, а после е късно

Наздраве
                                Аххх тиии!Както са казали мързела е вроден талант!Не се стягай,майтапя се.Наздраве!
                                HONDA DOMINATOR 650
                                ОРЕЛ ASTRA
                                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X