Гледам тук, някой са почнали да се наздрависват от по- раншко.
Ама тая вечер келнера няма да работи, тъй че се обслужвайте от бара самосиндикално.
Ай наздраве!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Баси, трябва да се организираме и да се сберем някъде докато не е наближил събора, че на някой ще им дойде нагорно...
Толкова много хубави хора да се сберем накуп ще е доста приятно изживяване.
Какво ще кажете пак за Севлиево? В центъра на България е, на всички ни е еднакво далеч. Е, почти де...
Баси, трябва да се организираме и да се сберем някъде докато не е наближил събора, че на някой ще им дойде нагорно...
Какво ще кажете пак за Севлиево? В центъра на България е, на всички ни е еднакво далеч. Е, почти де...
Айде наздраве.
А що не у вас? Дидо ще почерпи, че не е домакин и всички доволни? А?
Ай наздравееееее
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Айде наздраве.
А, те това е приказка... Коле, аз съм за, тоя път ако ще и тъмната страна на силата да се меси - ще си намери майстора
Наздраве
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Виво, а защо у нас?
Ама няма проблем де, заповядайте, пък аз ще ви заведа у дедо поп, да видите как поп посреща гости
Майтапа настрана, айде да се организираме и да си направим лятна сбирка на палатки. Може и на вила или хижа де, ама чара на дивото къмпингуване не го заменям за "лукса" на вилата.
Айде, досега сме двама мераклии. Давайте други заявки. И предложения за дата.
Ако се навием-ще ангажираме Дидо Генчев да намери подходящото място.
Коментар