Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеМи явно требело да го звадиш шишето у дома .Ний два денья с Компотера нали ти говорехме дето требе да черпиш
Па за рАкията живот и здраве да е Колето кат свари кайсиева ще ти прати една шишичка
Наздраве и ного поздрави на адаша
Дедо попееее, питаха за теб, този човек:
Казва се Marc Dorcel. Тази компания е негова!
Продуцент на филми е, даже беше спонсор на един моторист в DAKAR 2012 с номер 69.
Ето ти повече информация - http://topgear.bg/photos/cici-v-pyasyka-na-dakar/
Наздравеее!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеАйде и аз да ви рекна наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеВеднага да си признаете кой от двамата ме прокле! Каква участ злочеста ме сполетя, ай ай ай... Не знам какво съм направил като бърках в хладилната чанта за шоколада на малкото попадийче, обаче у гУлемото шише с аркия има само 14 грама...Това е углавно престъпление! Какво ще ми правят децата на тая почивка без ракия... Поне да не бях слагал лед в чантата, щях да си я събера по дъното... Румбата, като ме видя колко съм съсипан, каза да не ви казвам, ама... сам тегли ли се такова тегло...
Брат'чед, споко, дедо поп ще става SUPER STAR във филми за възрастни и ще черпи, черпи с... Кольова кайсиева ракия
НаздравеСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Саше, нещо са ни далече масите, та не те чувам.
Сериозно ще ти звънна да те питам нещо, само дай знак, че приемаш...
Наздраве де!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Наздраве.
П.П. И аз след малко ще звъня на Тигаро за професионален съвет.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар