По точка едно - виртуалния свят и реалния са две различни места. Та за това си имам и виртуално име. Я напиши моето име в нета и виж на коя страница ще ме откриеш, ако не ти писне.
По точка две - охооооо, отдавна свърши, така че може и от твоята да пратиш.
По точка три - Наздраве!!!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Ачо, требе да си оформиме с тебе клуб на анти-мусакарите и про-скаридарите
Наздраве!
Кралски скариди, зелена салата, чери доматчета, парченца портокал и грейпфрут и, разбира се, подправена цялата салата. Как ви се струва? Да знаете, че е страхотия!
По точка едно - виртуалния свят и реалния са две различни места. Та за това си имам и виртуално име. Я напиши моето име в нета и виж на коя страница ще ме откриеш, ако не ти писне.
По точка две - охооооо, отдавна свърши, така че може и от твоята да пратиш.
По точка три - Наздраве!!!
С риск да съм досадна с постовете, ама за последно тая вечер- реалния и виртуалния свят много ми се преплитат, особено тук. Пък си ценя приятелите.
Приемат се точка две и три.
Наздраве
И аз съм на мнение, че не трябва да се смесват, поне до там, че да пречат и на работата, и на личния живот. Пиши в темата за смяна на имената и след известно време ще си с друго име. Наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Не се хаби, щот отдавна в гуглата а напишеш Гриша, а излизат едни зоо-филмчета...
Наздраве!
Дай линк (да оплакна очото във филм за възрастни с класни актьори), щот на мен все ми излизат клипове с отсъстващи роднини и такива дето се кандилкат във влака София-Русе, вече две седмици...
Наздраве, брат'чед.
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Дай линк (да оплакна очото във филм за възрастни с класни актьори), щот на мен все ми излизат клипове с отсъстващи роднини и такива дето се кандилкат във влака София-Русе, вече две седмици...
Наздраве, брат'чед.
Брат'чед, ти си у филма, бе! Ние сме в публиката! Аматьори сме...
Наздраве!
Коментар