Наздраве! Днес сменихме водата с антифриз, оправих си вентилатора на парното и почти си оправих маркучите на пръскалките, оказа се, че са нагризани от мишки.
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
БИРАТА ТОТАЛНО ЛИ Е СПРЯ ВЕЧЕ?Имали ефект?Наздраве!
Не съм я спрял напълно и завинаги. Вчера ме черпиха една биричка и си я изпих с кеф. Ама се въздържам от редовна употреба де. А както нямам и вино(та да поемам мезе с него) отслабването върви с добър темп.
Не си спомням кога беше като спрях бирата, ама бях над 115 кила, а сега съм 105. И както върви ще сваля още.
Засега целта е да сваля под 100. Вече усещам ефекта от по-малкото тегло(по-леко ми е), а когато спадна под 100 ще е още по-добре.
Вече започвам да си виждам пикалото когато пикая...
На мен ми е по-спокойно, щото последния път намерихме най-безболезнения начин да стане, иначе щеше да стане чудо. Та кога казваш ще го поливаме, а и какво стана с кучката?
Наздраве на всички, приятели и роднини
Гриша, веднага като му напълнят фугите на плочките ама и аз да съм там обещавам мусака за теб...а за другите може и редени зеленчуци расли на кокал. Кучката преди два дни ми изкараакъла всички симптоми че ще ражда ама сега си лежи кротко пред камината и пуфти... ми когато стане тогава.
Наздраве
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Не съм я спрял напълно и завинаги. Вчера ме черпиха една биричка и си я изпих с кеф. Ама се въздържам от редовна употреба де. А както нямам и вино(та да поемам мезе с него) отслабването върви с добър темп.
Не си спомням кога беше като спрях бирата, ама бях над 115 кила, а сега съм 105. И както върви ще сваля още.
Засега целта е да сваля под 100. Вече усещам ефекта от по-малкото тегло(по-леко ми е), а когато спадна под 100 ще е още по-добре.
.... това за последният ред
Иначе поздравления! Продължавай все така
Наздраве!
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
ААА то ще е пораснало бре,не че си отслабнал!Наздраве!
Не му е мястото тук, но според мен Фетел ше спечели, нищо че съм ферирастка (как звучи само)
И друго, не знам Вивето ли остана без въздух, останалите ли пиха много, но аз взех да хълцам Или някой говори за мене, както казват бабите.
Сериозно, толкова рядко ми се случва, но като се случи, не знам какво се правеше - пиене на вода, поемане на въздух допълнително?
Гриша реши, че ще ме стресне, но не му се получи, че не съм от плашливите.
И така, хълцайки, ви казвам наздраве!
Иве представям си го Гришата в опитите си да те стресне .. и пред очите ми изкача една от снимките му с мусаката
Да, поемане на въздух допълнително върши работа.
Наздраве ви!
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар