Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

От тъщата имам армаган - супа-топчета, винен кебап, кюфтета, картофки, саздърма, 'леб, сиренье и три бири (големи) Виве, ето ти нагледен пример каква тъща се очаква да бъдеш

А сега наздраве
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Немаш проблем свате, дай илядо леа и ги имаш, даже 4 бири ще сложа

Наздраве
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Аре Наздраве на всички!
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          Става! На челен сблъсък

Наздраве
          Не,траял
          Наздраве!
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Немаш проблем свате, дай илядо леа и ги имаш, даже 4 бири ще сложа
            Бах таз алчност! Аз ти давам злато, ти илядо леа отгоре сАкаш. Що?
            Наздраве.
            И на шефа наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
              Не,траял
              Наздраве!
              И туй става, скачаме му всички на Траяла(Жоро) и кой пръв му налее 3 водки в устата печели Но трябва снимки! За клуба му и за Евгени, че той хем не вярва, хем няма да дойде..

Свате, за консумативи, бре

Наздраве

Коментар

Еднократно. Става

Каква е наградата за замерянето на Жоро с водки?
                Наздраве!

Коментар

Ами трябва да помислим... или тава мусака, или леген с паламуди... Каквото изберете

Наздраве!

Коментар

Наздраве! И днес я отиках. Пи една биричка и вече ви гоня с концентрат. Ъъъъ, не съм се напил още, но да ви поздравя. И да попитам по-възрастните, наистина ли живота през 70-те и 80-те е бил по-истински. Гледайте и вижте, какво е да изживееш звезден миг. Това на чалга певица не може да се случи. Наздраве!
                    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Наздраве за незакъсващото пазжеро...
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ами трябва да помислим... или тава мусака, или леген с паламуди... Каквото изберете

Наздраве!
                        "И бира, чадо".

Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                          Наздраве! И днес я отиках. Пи една биричка и вече ви гоня с концентрат. Ъъъъ, не съм се напил още, но да ви поздравя. И да попитам по-възрастните, наистина ли живота през 70-те и 80-те е бил по-истински....
                          Айде аз, като най-стара, ще ти обяснявам:

Ние се возехме на коли без предпазни колани и без въздушни възглавници. Креватчетата ни бяха оцветени в ярки бои с голямо съдържание на олово. На шишенцата с лекарства нямаше секретни капачета, вратите често не се заключваха, а шкафовете в къщи не се заключваха никога. Пиехме вода от улични чешмички, а не от пластмасови бутилки. На никого дори не би му хрумнало да кара колело с каска. Ужас, нали!
                          С часове си правехме самоделни колички от дъски и лагери, намерени на някое бунище, и едва когато вече летяхме по нанадолнището си спомняхме, че сме забравили да им сложим спирачки. Сутрин излизахме от къщи, играехме по цял ден и се прибирахме, когато запалваха уличното осветление – там където го имаше. И през цялото това време никой не можеше да разбере къде сме. Нямаше мобилни телефони, представяте ли си!
                          Няколко човека ядяхме един сладолед и пиехме лимонада от една и съща бутилка - и никой не умря. Нямахме компютри, 3D игри, компактдискове, GSM-и, 160 канала кабелна телевизия, интернет и на тълпи ходехме на кино, защото нямаше дори видео!
                          Затова пък имахме приятели. Излизахме от къщи и ги намирахме. Ако някой ни трябваше, отивахме у тях и се виждахме с него. Просто така, без предварително обаждане! Сами в този жесток и опасен свят. Без охрана. Как изобщо сме оживели?
                          Измисляхме сами игрите си, крадяхме череши и ги ядяхме с костилките – и на никой костилките не му прорастваха в корема. През междучасията се пръскахме с вода от многократни спринцовки и бутилки от «Веро”. Нашите постъпки си бяха наши собствени и ние бяхме готови за последствията. Порязвахме се, ходехме в синини и натъртвания или си чупехме кокалите – но никой никого не съдеше. Смятахме, че за всичко сме си виновни ние самите. Представата, че можеш да се откупиш от ченгетата или да се скатаеш от казармата практически не съществуваше. Родителите от онези времена винаги вземаха страната на закона, можете ли да си го представите?

А наздраве Сипах си ракийка и мисля да се тунинговам малко

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                            Наздраве! И днес я отиках. Пи една биричка и вече ви гоня с концентрат. Ъъъъ, не съм се напил още, но да ви поздравя. И да попитам по-възрастните, наистина ли живота през 70-те и 80-те е бил по-истински. Гледайте и вижте, какво е да изживееш звезден миг. Това на чалга певица не може да се случи. Наздраве!
                            Нааздраве, Дидо! За всички неща от древността, можеш за питаш баг...ъъъ... принцесата

Коментар

Пу, даже ме изпревари...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                                Пу, даже ме изпревари...
                                ... спиш..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X