При тоя вятър съм си в преразход. Колкото-толкова! Стойкова утре да го оправи...какво да оправи, пак няма да има мусака... кат' гледам каква съм я свършил (за не знам кой път днес)
Е, как да не пие човек една ракия - НАЗДРАВЕ
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
При тоя вятър съм си в преразход. Колкото-толкова! Стойкова утре да го оправи...какво да оправи, пак няма да има мусака... кат' гледам каква съм я свършил (за не знам кой път днес)
Да бе тричасов разговор, е няма толкова потентен човек! Естествено е редно да се извадя от класацията!
Виве, ти ми отговори, сега чекам Стойкова или Гришата. Не друго, ами да не ми изгори билета за влака.
Наздраве!
Той Джедая не е пУтентен, ами е хуентен- я му виж мечот у Междузвезните войни...
Аз пък имам час при чичо доФтор, да ми тури съединителя в четвъртък! Оказа се, че возенето на новото феродо в багажника няма кой знае какъв ефект върху поведението на Жипа на тръгване и по баир...
Наздраве
Виве, що не го тури до предната седалка -да видиш че работи по-добре, като е по-близо до маторя?
Много време се задържаш вече по тъч-линията (то не бяха отсъствия, то не беше чудо), брат'чед, не знам след този пореден отказ (въпреки деликатността), к'во да си мисля...
Как си? Добре ли си?
...утре ще мина през теб, взех, че се притесних.
Наздраве, все пак!
Гриша, немой се коси- он па че го нема, я на рекламация на наденицата, я на оглед некаде...
Коментар