Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИ аз вече съм на ракия.
Днес обработвах нивите за сеитба на житата, но обработката се получава много зле. Такава суша не ни е морила скоро. Та пръстта е на буци, и само ги размествам наляво-надясно, а полза почти никаква. Как ще се оправям с тази сеитба не знам.
Засега наздраве пък ще го мисля...Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Вчера валя, ама днес след трактора се вдига пушилка, а аз като се погледнах в огледалото не мога да се позная от пепел. Смятайте колко валеж имаше...
За вторник количеството е същото. Това в синоптика, ама и другаде пак е същото. А то е добре да се обраротва земята след дъжд, ама има си и срокове в които да се свършат работите по нивите. Още съм в срок, ама имам още 15 дни. Ами ако не завали?..
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Коле, и при нас е същата история. Тук даже и не благоволи да капне. В иловицата има пукнатини, да си завреш ръката до лакътя.
Може да се оре само с Комацу, и то с голям зор.
Дано да завали, че да си свършиш работа!
Наздраве!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеВчера валя, ама днес след трактора се вдига пушилка, а аз като се погледнах в огледалото не мога да се позная от пепел. Смятайте колко валеж имаше...
За вторник количеството е същото. Това в синоптика, ама и другаде пак е същото. А то е добре да се обраротва земята след дъжд, ама има си и срокове в които да се свършат работите по нивите. Още съм в срок, ама имам още 15 дни. Ами ако не завали?..
Наздраве.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение.....Може да се оре само с Комацу, и то с голям зор......
НаздравеThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеХм, айде няма да споря с теб
НаздравеНаздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеХм, айде няма да споря с теб
Наздраве
Наздраве, Виве!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеНаздраве момци0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Пак наздраве.
Дайте още някоя снимка от снощи де. По такива мероприятия обикновено се скъсват да се снимат, а после нито една снимка... Сега видях две. Снощните не ги броя, щото "бой на негри в тъмна нощ" няма какво да се коментираИма ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеПак наздраве.
Дайте още някоя снимка от снощи де. По такива мероприятия обикновено се скъсват да се снимат, а после нито една снимка... Сега видях две. Снощните не ги броя, щото "бой на негри в тъмна нощ" няма какво да се коментираКрият компромати....Наздраве!
П,П и ще ги пуснат в новата тема на ВиветоHONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар