Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Дават го да повали понеделник,вторник тогава няма ли да е по добре,знам какво след суша да се оре.В случая при мен да фрезовам,фрезата на моменти подскача по 20-30смПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИ аз вече съм на ракия.
Днес обработвах нивите за сеитба на житата, но обработката се получава много зле. Такава суша не ни е морила скоро. Та пръстта е на буци, и само ги размествам наляво-надясно, а полза почти никаква. Как ще се оправям с тази сеитба не знам.
Засега наздраве пък ще го мисля...
Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Вчера валя, ама днес след трактора се вдига пушилка, а аз като се погледнах в огледалото не мога да се позная от пепел. Смятайте колко валеж имаше...
За вторник количеството е същото. Това в синоптика, ама и другаде пак е същото. А то е добре да се обраротва земята след дъжд, ама има си и срокове в които да се свършат работите по нивите. Още съм в срок, ама имам още 15 дни. Ами ако не завали?..
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Коле, и при нас е същата история. Тук даже и не благоволи да капне. В иловицата има пукнатини, да си завреш ръката до лакътя.
Може да се оре само с Комацу, и то с голям зор.
Дано да завали, че да си свършиш работа!
Наздраве!
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Утре баща ми ме викаше да поокопаем лозето, че е много тревясало, но няма да стане защото е много кално, тик валя много. Наздраве!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеВчера валя, ама днес след трактора се вдига пушилка, а аз като се погледнах в огледалото не мога да се позная от пепел. Смятайте колко валеж имаше...
За вторник количеството е същото. Това в синоптика, ама и другаде пак е същото. А то е добре да се обраротва земята след дъжд, ама има си и срокове в които да се свършат работите по нивите. Още съм в срок, ама имам още 15 дни. Ами ако не завали?..
Наздраве.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Хм, айде няма да споря с тебПървоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение.....Може да се оре само с Комацу, и то с голям зор......
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Някаква друга ли машина предлагашПървоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеХм, айде няма да споря с теб
Наздраве
Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Е моя култиватор е кЕтайски и не е КамацуПървоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеХм, айде няма да споря с теб
Наздраве

Наздраве, Виве!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Наздраве дами!Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеНаздраве момци
0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Пак наздраве.
Дайте още някоя снимка от снощи де. По такива мероприятия обикновено се скъсват да се снимат, а после нито една снимка... Сега видях две. Снощните не ги броя, щото "бой на негри в тъмна нощ" няма какво да се коментира
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Явно има нещо което не трябва да се види!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеПак наздраве.
Дайте още някоя снимка от снощи де. По такива мероприятия обикновено се скъсват да се снимат, а после нито една снимка... Сега видях две. Снощните не ги броя, щото "бой на негри в тъмна нощ" няма какво да се коментира
Крият компромати....Наздраве!
П,П и ще ги пуснат в новата тема на Вивето
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар