Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    Бах ма'а му! Сите ли си легнахте? Брат'чед, ти де се изгуби, ва?
    Наздраве!
    Тук, тук съм, ва - тъкмо навреме, за малко да изпусна великото описание на Тишо зааа... дудука (сутрешен, преди-обеден, обеден, след-обеден... до тук съм), и друго - на патерица:
    Тишо приятелю, от "сутрешната" тема с кафето, научих, че си имал повод за поздрав тия дни! Не бях "перфектен", но сега съм - Да ти е живо и здраво момчето, за Ваше (тоя пък Божич, как ми го вкара това с тая главната буква) ЗДРАВЕ - НАЗДРАВЕ

Наздраве и на бара
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
      Тук, тук съм, ва - тъкмо навреме, за малко да изпусна великото описание на Тишо зааа... дудука (сутрешен, преди-обеден, обеден, след-обеден... до тук съм), и друго - на патерица:
      Тишо приятелю, от "сутрешната" тема с кафето, научих, че си имал повод за поздрав тия дни! Не бях "перфектен", но сега съм - Да ти е живо и здраво момчето, за Ваше (тоя пък Божич, как ми го вкара това с тая главната буква) ЗДРАВЕ - НАЗДРАВЕ
      Наздраве и на бара
      Айде де! Верно ли си търсиш джип, че имам един за продаване! Одеве ми се обади поредния кандидат-купувач, за да ми съощи,че на пазара имало по-евтини...
      Наздраве!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Само ти си останал. Е не е чудно - винаги затваряш.
        Наздраве!
        Последно редактирано от bojitch; 02-10-12, 23:47.
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
          Само ти си останал. Е не е чудно - винаги затваряш.
          Наздраве, Божко! И брат'чеда премина от тук, ама сигурно отиде за среднощната... бира.
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

За среднощна бира - да!
            Брат'чед, к'ъв джип бре Аз съм отдавна съм се изправил на... две колела!

Наздраве ти, и на Божич наздраве и на будните също
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Алоуу, алкохолясници, Вие по обед биричка не пиете ли, а?

Наздраве!
              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение

Наздраве!
                Пием, бе, що да не пием. Само да има кой да почерпи. Ама Колето пак го няма, тъй че май ще си остана на сухо.

Коментар

Тишо, имай милост към адаша. Той тая година вече веднъж почерпи- на събора.
                  Документирано е даже някъде тук.
                  При втори случай на почерпване обаче, току виж получил "високо кръМно на лягане", сърцетуп, омекване на коленете и мозъка, че и по-страшни работи.

Наздраве!

Коментар

Тишо, имай милост към адаша. Той тая година вече веднъж почерпи- на събора.
                    Документирано е даже някъде тук.
                    При втори случай на почерпване обаче, току виж получил "високо кръМно на лягане", сърцетуп, омекване на коленете и мозъка, че и по-страшни работи.

Наздраве!
                    Той и за това отиде на доктор и му предписаха да отслабва! Наздраве!
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Нема милост тука! Той мед даде ли? Не даде. Меца пусна ли? Не пусна.

А ти сега милост му просиш... Е, нема милост!

Наздравенце с малко жакченце!

Коментар

Ох, забавлявате ме от сърце, така се смях и ми се оправи настроението – благодаря! Жалко, че рядко смогвам да се включа и аз, ела па в „плажните купони”...

Повтарям молбата си и тука – ако има начин като ме отвличате другата седмица, да е съвместно с Доби, че и с нея не съм се запознала на живо още.

Наздраве и от мене, иии - черпя – поръчвайте си каквото ви душа сака!

П.П. И честити аватари на дедо Коко, Вива, Деси и Ачо - 'аресвате ми!
                        Последно редактирано от Фани; 03-10-12, 12:19. Причина: п.п.
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

ВНИМАНИЕ!
                          ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!
                          Утре вечер- четвъртък -04.10.2012 се организира отвлекателно- развлекателна акция с главен герой- Доби.
                          Мястото на отвличането е пицария "Mr.PIZZA", с адрес: бул.Черни връх 38 (срещу РУМ "Черни връх"). Виж т.А на картата.
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIZZA.jpg
Прегледи:1
Размер:70.7 КБ
ID:5413416
                          Точен час за начало на акцията- 18.30часа.
                          За тези които не познават часовника- когато и двете му стрелки сочат надолу, на други може да пише 6:30.
                          Заявени отвлекатели: Вивето +1, Гриша + Ива+2, Дедо Коко и естественно Доби.

Срещу една се приемат и допълнителни участници в акцията.
                          Моля, желаещите за участие, да не се бутат един през друг и да се записват тук.
                          Краен срок за записване-12.00 на 4.10.2012г.

Щях да пропусна:
                          Наздраве!

Коментар

Наздраве!
                            Пием, ама ходихме до ханчето да я пием, че в офиса се карат....

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                            Ох, забавлявате ме от сърце, така се смях и ми се оправи настроението – благодаря! Жалко, че рядко смогвам да се включа и аз, ела па в „плажните купони”...

Повтарям молбата си и тука – ако има начин като ме отвличате другата седмица, да е съвместно с Доби, че и с нея не съм се запознала на живо още.

Наздраве и от мене, иии - черпя – поръчвайте си каквото ви душа сака!

П.П. И честити аватари на дедо Коко, Вива, Деси и Ачо - 'аресвате ми!
                            Фани, Доби ще я отвличаме тая седмица. Ако искаш - заповядай. Ако не, ще те отвличаме самосиндикално п.п. Ако е пък още в София кака ДОби, ще я отвлечеме пак, заради теб

Наздраве
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                              Пием, ама ходихме до ханчето да я пием, че в офиса се карат....
                              Наздраве
                              По въпроса за пиене там, където не ви дават, виж ТУК.
                              Идеята е свежичка.
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Soccerball.jpg
Прегледи:1
Размер:11.3 КБ
ID:5413418

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                                Лятната градина е за нас пушачите, нали? Само не знам на зима какво ще правим. Наздраве на всички!
                                Няма да се притесняваш,за всичко е помислено!

Сега няма да казвам:Наздраве,че съм на следобедно кафенце с тортичка!
                                0осем9осем7шест0осем7едно
                                Миро

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X