Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
    Гена, завивам се през глава, щото познай кой наднича...
    Ааа, не знам! Аз рими не пиша! Мисли му ти!
    Наздраве!

П.П. Брат'чед, отдай дължимото на гришоеба! Барът няма да затвори!
    Наздраве!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Да си "отвлечен", не е кой знае колко лошо... няма гришоеб, няма шум... има приятна компания

Мали к'во стана - Звъня по телефона, но съм набрал грешен номер (не този, на когото си мисля, че се обаждам) и казвам : "Отвлечен съм в Редута". От другата старана: "Ъъъ, ааа, оооууу, ти бъзикаш ли се" (гласът е на моя технически ръководител, който не си е позволявал никога да ми говори на "ти") - виждам на екрана, че съм направил грешка.... извиних му се, а този, който ме отвлече вече беше под масата от смях...

Оф! Наздраве
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Ми не разбирам какво си говорите и Ви оставям с едно
        наздряве!
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

А добрутро. Да не кажете, че ме няма Пак отивам да правя диагностика на аудиото, почна да ми харесва
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
            Е па б@ ли го де беше ,модем сменяхми ,снощи 3-4 часа прайх настройки ,щото ноо сложно не е за попове

Бобчо ,що одиш се тормозиш бре ,ела при мени и без пари ши дигаш джилиза е на виж

Наздраве май за последно таа вечер
            Айде де... Кажи къде да идвам, ама тежко не мога да дигам заради операцията, поне до март Та чак и след него..
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ми...Ш'му дигаш бирата!
              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
                Ми...Ш'му дигаш бирата!
                Виж, за тва съм съгласен Ама една за него, една за мен Да е честно, все пак...
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Нааздрааве! ... както (вероятно)казват в .... Израел... да речем!

Коментар

Ива Стойкова:Хюстън (Виви), имаме наистина проблем - не просто вчерашна бира, няма никаква вкъщи
                    Гриша 'сичко изпил, а като му звъннах гневно, твърди, че бил отвлечен - той да си каже после.

Liebherr4eto: Аууу, Иве, туй си е наистина много сериозен проблем! Да изпие всичката бира и после да го отвлекат извънземни..... Ще говоря с Брус Уилис, ама ми намирисва на Армагедон! Освен ако Леонардо Ди Каприо не потопи кораба преди това...

Liebherr4etoАз подозирам, че част от групата са ги отвлекли групово извънземни и муат кифтаци самосиндикално!

Ива Стойкова Отвлечените е ясно от кого и за какво са отвлечени.
                    В тоя ред на мисли, Дядо Коко ми поръча да предам на Бара едно наздраве от него.
                    А на Гриша (дето ме остави дори без бира ) вярно ще му пускам кучето.

edoors Иве, то.... не знам.... дали.... не му харесва вече... Та,... заплаши го с нещо друго..., значи!
                    Ама то, след отвличане от Дедо Коко... не се сещам с какво да е!
                    Наздраве!

edoors:Абе, ни Дедо Коко, ни брат'чеда? Дали да не звънна в 1-во РПУ...?

Гриша
                    :Да си "отвлечен", не е кой знае колко лошо... няма гришоеб, няма шум... има приятна компания
                    Мали к'во стана - Звъня по телефона, но съм набрал грешен номер (не този, на когото си мисля, че се обаждам) и казвам : "Отвлечен съм в Редута". От другата старана: "Ъъъ, ааа, оооууу, ти бъзикаш ли се" (гласът е на моя технически ръководител, който не си е позволявал никога да ми говори на "ти") - виждам на екрана, че съм направил грешка.... извиних му се, а този, който ме отвлече вече беше под масата от смях...

Малко допълнителна хронология на събитията:
                    Лицето Г., поради доста стъклени задължения, видни по-нагоре в тази секция, снощи бе отвлечено от НЛО, със тъмносин цвят (забелязвано е в района на Събора в периода 6-9 септември). При отвличането, лицето Г. бе сгънато одве на предната дясна седалка, вързано с колан-да не бяга и с опряно в челото гърло на празна бирена бутилка, му бе заповядано да мълчи.
                    След това бе отведено на незапомнено местонахождение, сложено на стол пред маса и му бе назована стойността на откупа. Първоначално лицето Г. се опъваше, не искайки да заплати откупа. От похитителя му бе разрешен един изходящ телефонен разговор. Поради гореописаната грешна връзка, му бе дадена възможност за втори такъв. Бе осъществена връзка с лицето Е. Последното отказа да помага в освобождаването, поради частично извинителни причини. Поради това в обозримото бъдеще и то ще бъде отвлечено. (Евгенийе, готви се!).
                    След кратки преговори, лицето Г. започна изплащането на откупа, състоящ се от много пъти по две бири. При натрупване на необходимите литри бира похитеният бе освободен.
                    Настоящето да послужи и като извинителна бележка пред лицето И.С. за липсата на бирени запаси в хладилника.
                    Поради успешното освобождаване на лицето Г. ви казвам едно “Наздраве!”
                    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Некой си се раждат с късмета. Освобождават от бирен и знаеш, че сексът ти е осигурен на секундата! Е, вярно, че е с гришоеба, ама пак е нещо...
                      Наздраве! Отивам да работя!

Коментар

Но отвлеченият отбеляза, че му било харесало и иска да участвува в следващата подобна акция.

Бе осъществена връзка с лицето Е. Последното отказа да помага в освобождаването, поради частично извинителни причини.
                        Поради това в
                        обозримото бъдеще и то ще бъде отвлечено. (Евгенийе, готви се!).
                        Наздраве!

Коментар

Не се признава!

Да попълните следния документ за пред лицето И.С. и да зареди с бира хладилника - малки бутилки да не изветряват.

Наздраве!

Коментар

Горепоказаният документ в случая е неприложим.
                            Причината е, че лицето Г. беше ОТВЛЕЧЕНО на незапомнено от него място, от непознати за него личности!
                            Иначе глобата, дето я казваш, е напълно резонна, понеже лицето Г. бе предупредено за отвличането,
                            а не се е погрижило за хладилните запаси на лицето И.С. Ама това си е негов проблем.

Сега се очаква пристигането на лицето К. от Ш., за да се заформи нова отвлекателна акция.
                            Ако има предварителна информация, ще бъде съобщена ТУК, за набиране на доброволци.
                            Знае се че лицето К. е с по-големи пространственни габарити, и се придвижва с Маверико-сан, та помощ ще е напълно нужна.

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
                              .....Знае се че лицето К. е с по-големи пространственни габарити, и се придвижва с Маверико-сан, та помощ ще е напълно нужна.

Наздраве!
                              М, той Жоро ще се погрижи за Мавераното

Наздраве

Коментар

Не ми е много ясно и за това да питам.
                                1.Като е отвлечено лицето, останалите части на тялото къде остават?
                                2.След като е само лице, бирата къде отива? Да не се разлива и да става зян?
                                Наздраве с обедна биричка!
                                Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X