Какво става с този бар...все празен напоследък....Айде и от мен наздраве....тъй де днес ми източиха кръвчицата до сряда ще хапваме и пииваме после ще видим.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
За тези питам. За сефте правя такива. А "ОНЕЯ" са в хладилника, понеже все още съм им сърдита. Даже си мислех дали да не ги пратя на Гадеф.
Наздраве
Вивке, аз пак държа, че не съм ти казвал за сурови чушки, че и на слънце. Не знам кой ти е казал, но аз не съм. Затова не съм ти и отговорил на него питане. Сети се кой ти ги е похвалил и го линчувай него, не мен. А пържените чушлета не давай на никого, пази си ги само за тебе.
Вивке, аз пак държа, че не съм ти казвал за сурови чушки, че и на слънце. Не знам кой ти е казал, но аз не съм. Затова не съм ти и отговорил на него питане. Сети се кой ти ги е похвалил и го линчувай него, не мен. А пържените чушлета не давай на никого, пази си ги само за тебе.
Наздраве!
Не си ми ги предлагал ти, просто разчитах на твоята компетентност да ме осветлиш що за процес протича и има ли опасност за сградите в квартала. Явно не си в течение с този вид сурово-слънчеви пикантни кулинарни достижения и затова ще издирвам хората, които ме вкараха в това приключение
Наздраве, този път със студен динозавър, че горещия тинол свърши
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Свърших достатъчно мръсна работа ,целия се оцапах с асфалт , голямо къпане падна и след това изпих достатъчно количество бира
След малко ще ходА на рожден ден , така че спирам да пия щото домакините мое се разсърдят
Наздраве
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Свърших достатъчно мръсна работа ,целия се оцапах с асфалт , голямо къпане падна и след това изпих достатъчно количество бира
След малко ще ходА на рожден ден , така че спирам да пия щото домакините мое се разсърдят
Наздраве
Със бензин ли се къпа или с курселин?
Наздраве!
п.п. Поправка - не се пише АСФАЛТ а се пише ХАСФАЛТ!
Коментар