Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Айде аз да лягам, че Гриша е на вратата... Наздраве!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Какво става с този бар...все празен напоследък....Айде и от мен наздраве....тъй де днес ми източиха кръвчицата до сряда ще хапваме и пииваме после ще видим.
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Туй-то. Както сега, така и на Събора, се разминахме за малко и не можахме да си речем по едно наздраве.
        Дано да успеем все пак. Наздраве, Доби.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          Тишо, припомням:

За тези питам. За сефте правя такива. А "ОНЕЯ" са в хладилника, понеже все още съм им сърдита. Даже си мислех дали да не ги пратя на Гадеф.

Наздраве
          Вивке, аз пак държа, че не съм ти казвал за сурови чушки, че и на слънце. Не знам кой ти е казал, но аз не съм. Затова не съм ти и отговорил на него питане. Сети се кой ти ги е похвалил и го линчувай него, не мен. А пържените чушлета не давай на никого, пази си ги само за тебе.

Наздраве!

Коментар

Момчета, за вас не знам, ама опоркахме едно шише Троянска СЦЕПВА/сливова/, може и да пиша грешки, ама ШЪ ма извинявате...
            Та НАЗДРАВЕ!
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Вивке, аз пак държа, че не съм ти казвал за сурови чушки, че и на слънце. Не знам кой ти е казал, но аз не съм. Затова не съм ти и отговорил на него питане. Сети се кой ти ги е похвалил и го линчувай него, не мен. А пържените чушлета не давай на никого, пази си ги само за тебе.

Наздраве!
              Не си ми ги предлагал ти, просто разчитах на твоята компетентност да ме осветлиш що за процес протича и има ли опасност за сградите в квартала. Явно не си в течение с този вид сурово-слънчеви пикантни кулинарни достижения и затова ще издирвам хората, които ме вкараха в това приключение

Наздраве, този път със студен динозавър, че горещия тинол свърши
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Тишо, припомням:

За тези питам. За сефте правя такива. А "ОНЕЯ" са в хладилника, понеже все още съм им сърдита. Даже си мислех дали да не ги пратя на Гадеф.

Наздраве
                Давай ги, доброто прасе всичко яде. Люто - докато му се напукат очилата.

Наздраве, народе, отиваме на дрисник.
                Или пикник беше...
                Хубаво, че си имам шафьор.
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Колегата Гадефф пак наднича само и си пие кайвето тук без да се обажда, а-а-а-а-де-е-е.

Наздраве Ви,
                  аз само на кайве, че ще ходя на кръщене.

П.П. Явно сме писали по едно и също време, Радо. Извинявам се, обаждаш се.
                  Последно редактирано от dedoKoko; 15-09-12, 10:59.
                  Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Луд с картечница виждали ли сте? Ей сега бях такава, със заплата в няколко хипермаркета и МОЛ-а, стягам уж детето за училище...

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                    Наздраве, народе, отиваме на дрисник.
                    Или пикник беше...
                    Явно при вас не е такова дъждовно-валежно с преобладаващи превалявания, както тук Късметлии

Наздраве с бира, туй гърло не ще да минава, ама ако ще
                    Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 15-09-12, 12:49.

Коментар

Успях да кача снимките. Нямам време ( и аз съм по ученическата тема) да ги пусна всичките, но за най-нетърпеливите ето ги албумите:

http://www.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=2841

http://www.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=2839

За хубавата работа си отварям една биричка и ви реквам наздраве!
                      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Свърших достатъчно мръсна работа ,целия се оцапах с асфалт , голямо къпане падна и след това изпих достатъчно количество бира
                        След малко ще ходА на рожден ден , така че спирам да пия щото домакините мое се разсърдят
                        Наздраве
                        RAV 4
                        F650GS

Коментар

Луд с картечница виждали ли сте? Ей сега бях такава, със заплата в няколко хипермаркета и МОЛ-а, стягам уж детето за училище...

Явно при вас не е такова дъждовно-валежно с преобладаващи превалявания, както тук Късметлии

Наздраве с бира, туй гърло не ще да минава, ама ако ще
                          Виве, има една рецепта за гърло - ама е много +18!

Наздраве!
                          Р.П.(RFF) 0898677590
                          Пътна помощ
                          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                            Свърших достатъчно мръсна работа ,целия се оцапах с асфалт , голямо къпане падна и след това изпих достатъчно количество бира
                            След малко ще ходА на рожден ден , така че спирам да пия щото домакините мое се разсърдят
                            Наздраве
                            Със бензин ли се къпа или с курселин?

Наздраве!

п.п. Поправка - не се пише АСФАЛТ а се пише ХАСФАЛТ!
                            Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                              Виве, има една рецепта за гърло - ама е много +18!

Наздраве!
                              Значи няма да стане, аз наскоро станах на 16

Наздраве
                              Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 15-09-12, 17:15. Причина: о

Коментар

Отваргам си един бир и ви реквам вълшебната думичка.
                                А, наздраве!
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X