Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

ДедоКоко, аз лопатата - шанцовия инструмент съм взела, ама лаптопа - ц! Ако се смиля над тях да им рекна едно наздраве през теУефона, само тогаз

Иначе - викам Ви сега едно голямо наздраве, после няколко по-малки и стига Ви толкоз за тази седмица

НАЗДРАВЕ
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве!За съжаление само ще намина на събора дави видя и да изядем рибите с биричка,че с тая работа така ни е напушило
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Виве, аз на лапатопата и викам лопата, защото си приличат.
        А военния шанц си стои в багажника, барабар с брадвето и платнище за подлягане.
        И от мен 1+1+1+ още много наздраве,
        до утре, момци и момчачки.
        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
          Виве, аз на лапатопата и викам лопата, защото си приличат.
          А военния шанц си стои в багажника, барабар с брадвето и платнище за подлягане.
          И от мен 1+1+1+ още много наздраве,
          до утре, момци и момчачки.
          ДедоКоко, ти да не ги държиш у моя багажник? Щото и на моя това му е съдържанието Е имам и каска и някои други неща от първа необходимост, като празни бирени шишета в торбичка, шезлонги, тротинетка и ролери Това е когато не съм натоварила цялата къща, както сега, де

Наздраве

Коментар

Отиках я, поръчах едни пържоли, дето утре ще ги колят и други ден ще ги пекат на съборо. Остана само 6 броя бира и 1 брой Дядо Коко, и съм готов. Оппааа, и газ ще трябва за да не се излагаме като миналата година. Та наздраве де.
            Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Наздраве!

Нещо много слабо тази вечер!
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

От 6-ти до 9-ти ще е още по слабо. Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                  ДедоКоко, ти да не ги държиш у моя багажник? Щото и на моя това му е съдържанието Е имам и каска и някои други неща от първа необходимост, като празни бирени шишета в торбичка, шезлонги, тротинетка и ролери Това е когато не съм натоварила цялата къща, както сега, де

Наздраве
                  Ама аз пък си имами сандък с гаечно ключове до 55 вкл., башка гедоре, отверки и т.н стурмент, ма частично ша го зваждам сега.

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                  Отиках я, поръчах едни пържоли, дето утре ще ги колят и други ден ще ги пекат на съборо. Остана само 6 броя бира и 1 брой Дядо Коко, и съм готов. Оппааа, и газ ще трябва за да не се излагаме като миналата година. Та наздраве де.
                  Дядо ти Коко, както се разбрахме-пристига според ситуейшъна. От там- газ, Габруу, Тряуна, Хаинбоаз,Гуркуу, Янбул, Грудово(Средец), Събора. Път: колкото-толкова, пристигане: когато- тогава.
                  Ай Наздраве!

Коментар

Е-е-е шефе, Ти нали си тук. С Гената, Гришата и Пейчев ще се наздрависвате.
                    И да пазиш Бара ей- да не им даваш да чупят чаши, столове и пр. инвентар...
                    Наздраве!

П.П. Пък като се върнем ще си напрайм една галерия на Бара- да са излагаме там визуално.

Коментар

Дидо, ко ще праиш с 6 бири бре?
                      Наздра'е

Коментар

Сигур за из път, щот в Клиото е разрешено пийниту, пушиниту и слушаниту на руска музика и чат пат друга...
                        Наздраве!

Коментар

Наздраве, барО!
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Дядо Коко за пътя може да поспорим, и шъ видиш че съм прав. Другото, когато-тогава.
                            Багер, 6 двувалки (на севлиевски диалект), аз повече от три едва ли да изпия. А и ще си взема малко твърдо гориво ( ма не кюмюр, течно твърдо гориво) Наздраве!

Коментар

Тигре, ти не казваш га ше си на събора? Нали ще дойдеш?

Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                                Тигре, ти не казваш га ше си на събора? Нали ще дойдеш?

Наздраве
                                Виве, сигурно няма да идвам.
                                Затрупан съм от работа,а и още не съм свършил панагюрската командировка....
                                Имам поне още седмица тук.
                                Ма, наздраве де!
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X