Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Пейчев, ти направо ме разби. Аз се мъча още да изтрезнея, а ти я започна направо. Наздраве ти тогава!
    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Абе то мойто пиянство е от сутринта, щото е от оная бира.. к'ва беше... абе с лимона
      Наздраве!
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Малейййй аз мислех че съм в бар с пиеници обикновенни, а то било с алкохолици......Пейчев ти да не мориш некви мъки по събора, че си я подкарал от сабахлем?
        Ми да вии наздраве с кафе и хапове...може в някой ап да има и алкохол знам ли!
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Доби, аз мъки нямам, уж ! Не можах да спя, събудих се, въртях се, въртях се и пуснах компютъра
          Наздраве!
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Абе с лимон, с пъпеш кат ти е хубаво ми пии си де..... а кат нямаш мъки давай по спокойно и даже ще ти е кеф!
            Ей трябва ми някакъв тел. на някой дето ще присъства на събора че на 08. като тръгна да ви посетя ....да ме упътите за местонахождението си....щото нямам никакви координати къде го мястото...то ще питам и ще науча ама друго си е да ти помогне съмишленик...а и с коя кола ще съм не знам и надали ще имам ЖПЕс. айде чакам доброволци за телефонен навигатор онлайн Наздраве ви!
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Малеее, евала на сутрешната смяна
              Ми като сте почнали Наздраве ви .... аз дали да не посетя клуба на трезвеника!?
              .. да не ме отлюспите после от тука
              Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Лельо, моят телефон е сив, Нокия, с две карти...

Ама това май не ти върши работа, та да ти кажа и номера-0898 942541. Не се сещам глобул имаха ли обхват там, та ако не се баждам-ето ти и БОБ(те ползват мрежата на М-тел): 0988 822675. Аз няма да пия щото имам да карам следобяд...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                  Абе с лимон, с пъпеш кат ти е хубаво ми пии си де..... а кат нямаш мъки давай по спокойно и даже ще ти е кеф!
                  Ей трябва ми някакъв тел. на някой дето ще присъства на събора че на 08. като тръгна да ви посетя ....да ме упътите за местонахождението си....щото нямам никакви координати къде го мястото...то ще питам и ще науча ама друго си е да ти помогне съмишленик...а и с коя кола ще съм не знам и надали ще имам ЖПЕс. айде чакам доброволци за телефонен навигатор онлайн Наздраве ви!
                  И моят е в подписа. Живи и здрави и ние ще сме там. Пейчев, наздраве!
                  Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Слаба активност снощи. А се бях притеснил да не изпиете всичко...
                    Наздраве!

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                    Тиа дни ми са откачи ръката от писане.ама така ще е като не съм писАл навремето...
                    НаздравИ от менИ
                    Е, айде бре, Дедо Попе, не се ли изучи? Аман от менте-попове...
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Айде върнах се от шопинг, заредих се с бирички и си сипвам.

Наздраве
                      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

К'о стана бре, аз до'дох и всички изтрезняхте ли?

Е, отивам да правя цър-пър тогава

Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение

Наздраве
                          Т.е., ще се печеш на терасата ли?
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение

Наздраве
                            Тука сме бре,наздраве!

Виве аре аз взех да се отчета на събораНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01496.jpg
Прегледи:3
Размер:140.3 КБ
ID:5404091
                            HONDA DOMINATOR 650
                            ОРЕЛ ASTRA
                            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                              Тука сме бре,наздраве!

Виве аре аз взех да се отчета на събора[ATTACH=CONFIG]488071[/ATTACH]
                              Ууу, какви хубавици Ам'тъй, а аз сега бяло вино ли да нося или повечко бира? ЧЕ тук около искъро вирее само сивото искърско говедо, може врат или плешка нещо?

Наздраве Ачо, само така

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Т.е., ще се печеш на терасата ли?
                              Дам, около скарата с едни шишове нагласих, да видим ко ще стане

Наздраве Гена

Коментар

Айде, аз тръгвам за село, там една нощувка, и после Гърция, Приморско... Кога ще мога да пиша в бара-не се знае...

Задочно наздраве за всичките вечери в които няма да съм наличен...

Наздравето не се отнася за Гришата
                                Последно редактирано от Кольо; 01-09-12, 11:28. Причина: Гришата...
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X