Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Плешив, тя Соня си легна, но пък песента е супер...
    Трябва да почерпиш по случая.

Наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      Вземи си поне вилица, да не се изложиш и на мусаката...
      Наздраве!
      Я пак! Кой се е изложил!?!
      Става дума за сутринта - не закусвам с мусака и бира (поне не в сряда). Пък и Вивето си легна, я ми прати номера й, щото се чудех в колко да ти звънна (спомняш ли си как изглеждат стрелките на часовника в пет, а)

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Гриша, започва се със сваляне на кормилото....
      Последният път като се ровех по кола, влязох през ауспуха и излязох през пробката на картера - чист като сълза. Задачата беше да установя дали е сменяна шофьорската седалка и на какъв пробег е жабката А питай за резултата де?

Наздраве
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
        Я пак! Кой се е изложил!?!
        Става дума за сутринта - не закусвам с мусака и бира (поне не в сряда). Пък и Вивето си легна, я ми прати номера й, щото се чудех в колко да ти звънна (спомняш ли си как изглеждат стрелките на часовника в пет, а)

Наздраве
        Моят телефон има копче, на което пише ОФФ (не е имало място за РОУД.... вероятно) и го ползвам...
        Наздраве!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

И после лифт само от левата страна....
          Тц, Вивето е лека, и не и трябва. Виж, ако се возех аз във въпросното Ауди-лифта си требе. Повече отпред, отколкото отзад, ама да не започвам пак, че ще стана досаден, а това никак не го обичам...

Последно наздраве, май няма да дочакам Божко.

Коментар

Моят телефон има копче, на което пише ОФФ (не е имало място за РОУД.... вероятно) и го ползвам...
            Наздраве!
            Е, и с какво това ще ти помогне, не си ми чувал клаксона!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Плешив, тя Соня си легна, но пък песента е супер...
              Трябва да почерпиш по случая.

Наздраве.
              Коле, ще почерпя аз, ама да те питам, изгоря ми късата светлина на десния фар, и камиона взе да дърпа на дясно, дали има нещо общо между двете?

Наздраве!

п.п. И като сменям крушката, трябва ли да сваля карданя и да завъртя предна лява гума 55 оборота напред и 43 оборота назад, за да дойде на белег и да се изправи волана, защото откакто смених крушка на заден ляв габарит и волана се изкриви на една страна(като на циганска жигула).
              Р.П.(RFF) 0898677590
              Пътна помощ
              ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                Коле, ще почерпя аз, ама да те питам, изгоря ми късата светлина на десния фар, и камиона взе да дърпа на дясно, дали има нещо общо между двете?

Наздраве!

п.п. И като сменям крушката, трябва ли да сваля карданя и да завъртя предна лява гума 55 оборота напред и 43 оборота назад, за да дойде на белег и да се изправи волана, защото откакто смених крушка на заден ляв габарит и волана се изкриви на една страна(като на циганска жигула).
                Туряй ксеноня до касетофоня...

Брат'чед, има картофи на балкона, ще береш ядове... НАздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                  Последният път като се ровех по кола, влязох през ауспуха и излязох през пробката на картера - чист като сълза. Задачата беше да установя дали е сменяна шофьорската седалка и на какъв пробег е жабката А питай за резултата де
                  Кво да питам, този номер отдавна е изтъркан, отговорът е "Защо ми купуваш хладилник, аз не пуша..."
                  Сега на мода са други тънкости-да се направиш на електрон, и да минеш през въртележката на ротора на генератора, през диодите на изправителя, да вкусиш от сярната киселина, и да излезеш през фаровете под формата на чист като сълза фотон... Е, ако четките са заминали ще ти е малко трудно, а и доста немърливи собственици не си мият балоните на лампите на фаровете от вътрешната страна, ама кво да се прави-няма лесно... Сега един познат се мъчи да се провре през стартера, ама вика,че било голяма блъсканица от електрони, голяма теснотия, особено когато буталото на 7 цилиндър стигне до максимална компресия-тогава всички бутат здраво, та не мисля да пробвам.
                  На мен ми стига да съм капка вода смесена със зимен препарат за стъкла, и да се изливам по предното стъкло в горещ летен ден.
                  Онзи ден реших да се пошегувам, и вместо на стъклото литнах до пазвата на едно 18 годишно девойче. Имаше лек писък, ама не знам защо...

Наздраве, наистина за последно.

Коментар

Ей тва на браЧедите само йеденье и пиенье в главите им .Ама ко да се прай
                    Наздрави
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Туряй ксеноня до касетофоня...

Гена, шо го туря(ксеноня) и не само него, кат го цъкна и заслепявам ората по пътя бре, а и тогава бордовия компютър ми изписва, че изпраща SMS до централата в Байконур, след което навигацията ми изчислява най-краткия маршрут до Магадан. Немоа зе опраа с тея модерни хафтомобили бря!
                      Наздраве!
                      Р.П.(RFF) 0898677590
                      Пътна помощ
                      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                        трябва ли да сваля карданя и да завъртя предна лява гума 55 оборота напред и 43 оборота назад, за да дойде на белег......
                        Тц, това е при по-стария модел. При твоя германците са се изхитрили, и твърдо са заявили на испанците, че няма да плащат за некачествени лагери на разпределителния вал, и онези са се стреснали, та започват да слагат дървени трупчета вместо китайски лагери както на разпределителния вал, така и на баланса на клалсона.
                        То има други проблеми при твоя модел, ама ще ти ги казвам като се видим наживо покрай димящата скара.

Баси консултациите, не мога да си легна от вас, вие ли ще идете утре да заварявате серпентини...

Коментар

Хич и няма да се завирам в "Косово", аз и от Княжево мога

Отказвам се да споря с твърди кратуни, като Вас (Божко, тая главна буква е... отвратителна). Как да Ви (ето я пак) убедя, че колкото е по-тъмен цветът на колата, толкова е по-малък разходът и е по-висока мощността, и се измерва в градуси.

п.п. Имаш картофи? 'земи врътни една мусака бе, брат'чед...

Наздраве - само то ми УстанА за комуникация с Вас (баси гадната буква)
                          Последно редактирано от Гриша; 21-08-12, 23:29. Причина: Пропуснах пет букви плюс един член

Коментар

Така, така. Разбра се кой майстор и кой ще прави мотора. Блазе й на Вивето.
                            Аз ще кажа скромно
                            наздраве!
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Вчера ( 21.08 ) пропуснах да почерпя в бара (поради отсъствие), нищо, на събора.
                              Наздраве

Коментар

Наздраве! Отивам да беля картофи...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X