Жоре, Жоре... Таман та дадох за пример на едни други хора, и ти - одма ме изложи...
Каква пипируда ти е влезнала у рошавата глава, че се е наложило чак със сакче да я ловят- да не избяга?
Наздраве!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Жоре, Жоре... Таман та дадох за пример на едни други хора, и ти - одма ме изложи...
Каква пипируда ти е влезнала у рошавата глава, че се е наложило чак със сакче да я ловят- да не избяга?
Наздраве!
Тя, пипирудата, вли3а и не пита. Та, на3драве по тоя повод.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве, Саше.
Намерих си повод да се дигна до тебе Трябва да запознаем аватарОт ти с кучето ми (т'ва не е куче, мисли се... за нЕкое старо мое гадже)
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Наздраве, Саше.
Намерих си повод да се дигна до тебе Трябва да запознаем аватарОт ти с кучето ми (т'ва не е куче, мисли се... за нЕкое старо мое гадже)
Брат'чед, почвам да са притеснявам за тебе! Въртиш денонощен секс с... мъжко куче, от време на време си бъркате с Ива... профилите, а и не съм те виждал вече месец! Да не ми се явиш ... забременял?
Наздраве с... блага ракия!
Абе, Вие олимпиада не гледате ли? Нов уникален световен на щафетата 4х100 на Джамайка с Юсеин - никаква реакция.
Друго си е бира, ракия и други смъртоносТни...
Тогава...Наздраве!
Абе, Вие олимпиада не гледате ли? Нов уникален световен на щафетата 4х100 на Джамайка с Юсеин - никаква реакция.
Друго си е бира, ракия и други смъртоносТни...
Тогава...Наздраве!
Гледах го, Божко! Ама не разбрах защо имаше разследване! Жалко и за канадците! Наздраве!
Ти пипирудата си я дръж! На мен дай пипирудо-хващачо-операторката....
(това да не сте ме накарали да го кажа)
Наздраве!
Прои3нася се: пипирудо-хващачо-аниматорката.
А, на3драве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Жоре, много сложно ги произнасяте тея думи бре, казва се "Бубенце" или девойка, аз така немога да оправя Българския, вие сега пипирудо-нам ко си и тинтири-минтири, я се пробвайте да го кажете това на 4-5 ракий.
Наздраве!
Опс! Късно разбрах, ама става и на патерица.
Честито на Румен и много късмет!
Наздраве!
За канадците - били предали щафетата след линията или поне така се разбра. Нали виждате какви са ни коментаторите!
Наздраве!
Коментар