Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеА сега няма ли да хукнете да помагате? Айде Колю, че е най-близо
Може и към Владая да свърши...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеТоку що ми излезна една спешна работа...
Може и към Владая да свърши...
Наздраве!
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеСлед 17 дъъълги и скучни почивни дни, най после на работа
.Честито на Именниците,живи и здрави
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеКъм Владая било станало весело, поледица...
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеВземи си булдозера за всеки случай.
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеА сега няма ли да хукнете да помагате?Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеАз съм с "никога-незакъсващото-роки-а-не-някакво-си-джеро". Това е марката на джипа!
Наздраве!
Ама много му тичат минусовите жанти. Един колега си купи черна гега с бели мигачи, че нямало с черни, ако намери и ги смени, да ти ги пазя ли белите?
А наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАма много му тичат минусовите жанти. Един колега си купи черна гега с бели мигачи, че нямало с черни, ако намери и ги смени, да ти ги пазя ли белите?
А наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеПази ги. Може някога да потрябват. Току виж ти писне джерото....
Наздраве!
Наздраве, почна да ме хваща вивиацеята и ми се усилва амнезията.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар