От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
И така става, а другите дивотии пак може да се сложат, в гювеча и и да е силен огъня няма проблем, само че сиренето накрая като се извади да го нареди и да се разтопи, като няма - настърган кашкавал.
С бира и гореизброените правя трътки на фурна и отгоре кашкавал, както и крилца, заварявам ги, прецеждам първата вода и донаждам другото плюс тарос/етрагон го знаят някои/.Кашкавала като ги извадя от фурната да не прегаря.
Много арни стават.
Първоначално публикуван от Liebherr4eto
Преглед на мнение
С бира и гореизброените правя трътки на фурна и отгоре кашкавал, както и крилца, заварявам ги, прецеждам първата вода и донаждам другото плюс тарос/етрагон го знаят някои/.Кашкавала като ги извадя от фурната да не прегаря.
Много арни стават.
Коментар