Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Напихте ли се? Отивам да си налея третата. Наздраве!
    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Не сме се напили Жени, ама има време

Наздраве!
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Доооообре. Да не Ви мисля тогава. Наздраве!
        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          И да се плашиш, к'во може да стане, най-много пак да се върнеш у гара-разпределителна и ако си късметлия - пак при мръсниците Да дода да ти го забеля, ъ?
          Ким той мръсници, ким той гари - нъл уж при тебя и двете фурни, на топло?
          Има тук един червен юще незабелен, ама ш'ма заболи ако го уапя, иначе си е баш кът грейпфрут у кратуната, ша видиш.

Наздраве!

Коментар

Абе май са се напили, ама... Добре че сме ние тука да държим фронта

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Ким той мръсници, ким той гари - нъл уж при тебя и двете фурни, на топло?...
            Чистилището, мръсниците, забраи ли? Аз съм тука и фурните са ми у ред, малко измръзнали, ама като нема ток, туй е. Ще се стоплят, споко, нема изстиване после.

Наздраве!

Коментар

Катo ми кажат: Яж тутманик бе, тиквеник! - се обиждам чак, когато свърши сичкия у тавата...

Наздраве!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                Катo ми кажат: Яж тутманик бе, тиквеник! - се обиждам чак, когато свърши сичкия у тавата...

Наздраве!
                Уффф, сега кат каза тиквеник и ми се дояде. С останалата печена тиква, ама нема орехи, ма@ му. Инак с масло и сметана и орехи, става екстра. Дали работи Кауфланд-ъ?

Наздраве!

Коментар

Абе май са се напили, ама... Добре че сме ние тука да държим фронта

Чистилището, мръсниците, забраи ли? Аз съм тука и фурните са ми у ред, малко измръзнали, ама като нема ток, туй е. Ще се стоплят, споко, нема изстиване после.

Наздраве!
                  Оттам кьорава ли си, че ме наритаха?
                  Аз дан съм от Енергото, ти и трифазен ли го щеш, страа става голем, дуругата фурна да гърми, майната й, ребра нъцки.

Уффф...

Коментар

Уффф, сега кат каза тиквеник и ми се дояде. С останалата печена тиква, ама нема орехи, ма@ му. Инак с масло и сметана и орехи, става екстра. Дали работи Кауфланд-ъ?

Наздраве!
                    Туй орехите дан съм ги видял у снежанката, яж ги с мед за пипе.

Коментар

Оттам кьорава ли си, че ме наритаха?
                      Аз дан съм от Енергото, ти и трифазен ли го щеш, страа става голем, дуругата фурна да гърми, майната й, ребра нъцки.

Уффф...
                      Ай ся, без ребри няма да останеш. И двуфазен стига, ампеража е важен, па ще сменяме контактите и ще стане ралтата.

Няма уффф

Туй орехите дан съм ги видял у снежанката, яж ги с мед за пипе.
                      Ква снежанка, нали червената шапчица? Аз за тиквеник си мисла.. Пипе - нема.

Коментар

Започва класика в жанра по NOVA TV с Ал Пачино, Хилари Суонк, Робин Уйлямс, Мартин Донован - "Insomnia".
                        Бива много, макар и стар, доста бози и брадъри могат да му дишат праха.

Коментар

Ай ся, без ребри няма да останеш. И двуфазен стига, ампеража е важен, па ще сменяме контактите и ще стане ралтата.

Няма уффф

Ква снежанка, нали червената шапчица? Аз за тиквеник си мисла.. Пипе - нема.
                          Снежанка с краставици и цедено гъсто кисело мляко, тва "На баба" 3.6% става и така.
                          С трифазен си е друго, по една фаза на адрес..., омърмори ги тез ребра, дано барем вратна пържола се случи, картоф, шопска салата, руска салата, водки, грейпфрути, камби, печени чушки със сметана и шарена сол, малко "Трапезица", сланинка, пилешки хапки със сладко-кисел сос и гъби, нататък импровизирай.

Наздраве!
                          Последно редактирано от maxxx; 15-12-12, 20:17.

Коментар

Започва класика в жанра по NOVA TV с Ал Пачино, Хилари Суонк, Робин Уйлямс, Мартин Донован - "Insomnia".
                            Бива много, макар и стар, доста бози и брадъри могат да му дишат праха.
                            По Кинонова, иначе си прав.

Снежанка с краставици и цедено гъсто кисело мляко, тва "На баба" 3.6% става и така.
                            Аз от купешките само взимам Боженци, с него и квася, става. Има ферма наблизо.

Наздраве!

Коментар

Виж, един театър си има няколко си действия, и черният хумор е хумор, раздвижва въздуха, оная влюбената се развика на Бочев що не е тръгнал да ме търси, Дедо Коко ми препоръча обходни маршрути, па кой си е помислил, че съм хукнал къде Панчарево у виелиците, сакънсън, толко ли кухендер изглеждам?
                              Обходния маршрут ти го рекнах от Кнежата за РусИТо, що ми писа дека си на път.Па не саках да натъжаваш Вива, ако та ловне онаа с бялата премяна.Наздраве!
                              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Видя ли го, скумриьо лакома, читирсет дена ш'си пиша дет си искам, помагам на хората.
                                Сега съм ни нагоре, ни надолу/а, аз съм си за надолу, там грешнички, пиячка, майната му на казаня/.
                                Тук и чаши няма, и цуйка няма/чистилище, броят ми издънките май/, от мерак пукалясах бадева, тъй ми било писано.
                                На вас поне наздраве.
                                Максе, те и от горе и от долу ща изгонят...после на Рождество земеш са осифирясаш и са възкресиш от мъртвитееее ....Амин
                                Айде наздраве ви!
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X