Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеНаздраве, Дами.
Наздраве
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеМай ний сме най-сериозните. Пък и може да ги е страх да се въртят около мене вече, с този мой късмет, де пипна - съхне.
Наздраве!
Наздраве дами!
Наздраве господа!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеМай ний сме най-сериозните. Пък и може да ги е страх да се въртят около мене вече, с този мой късмет, де пипна - съхне.
Наздраве!
Наздраве, Виви!
Наздраве, Румба
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ива Преглед на мнениеАми, тъкмо ще стане ясно кой е най мъж сред мъжете.
.....
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеКойто оживее, да се запознае с мен на живо?
Наздраве!
Я, наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеАз съм се запознавал с теб на живо, па не съм умрел! Баси к'ва гад съм!
Я, наздраве!
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение.....дъл щеше да има повече отговори а
Ако беше писала и нещо за кучка, ама в малко по-изкривен текст-не мож са отърва...
Наздраве лельо.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеКойто доживее, да се запознае с мен на живо?
Наздраве!"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеЗначи или си истински мъж, или си жена.
И аз те познавам, и много други, а не сме се правили на "истински" мъже... Пък не сме и жени. Значи по твоята логика?..
Айде наздраве и по-леко с определениятаИма ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар