Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за информация!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за информация!

Не знам дали темата е за този раздел за това ще помоля модераторите да я преместят, ако преценят! Утре ми се налага да свърша служебна работа с моя си джип и трябва да се кача до връх Климаш. Той се намира в планината между Копривщица и яз. Душанци. Гледах в МапСорс, но не видях там връх с това име и не знам дали действително се казва така. Та трябва ми информация за този регион .. какви пътища в какво състояние, кално, коловози от секачи и изобщо всякаква информация. Искам да знам какво ме очаква, но и да не разбера няма да се откажа! Най-много да има една тема в един друг раздел Предварително благодаря на всички отзовали се!
    Последно редактирано от Жоро Танев; 19-06-12, 10:54.
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

От: Моля за информация!

Явно не е това върха. Намерих Климаш, но него го дават значително по на север и е близо до Рибарица. А мен ме интересува точно района между Душанци и Копривщица защото там ми се намира репитера до, който трябва да стигна. Ако това ще послужи за ориентир в близост до репитера имало и военно поделение.
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Club Bulgaria

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
      Явно не е това върха. Намерих Климаш, но него го дават значително по на север и е близо до Рибарица. А мен ме интересува точно района между Душанци и Копривщица защото там ми се намира репитера до, който трябва да стигна. Ако това ще послужи за ориентир в близост до репитера имало и военно поделение.
      Жоре, що не звъннеш Митко (Дявол Коледа), Крем Карамел или някой друг колега от Копривщица? Не вярвам да не знаят...
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Гена да не ги притеснявам! Ако не пишат до довечера ще им звънна да попитам. Сега до като се ровех видях, че има и тема във форума от Митко за Климаш и, че е от Копривщица та ще му звънна. Благодаря ти!
        Георги Танев (0+)
        Land Rover Club Bulgaria

Коментар

Щом намеси и военно поделение - върхът трябва да е Бунай.
          Звънкай на Митака без да се притесняваш! Много точен пич е
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Климаш си върхът и се намира точно между Копривщица и Душанци (язовира). Официалното му име може и да не такова (въпреки, че много се съмнявам), та затова да намираш други работи. Има (поне имаше) и военно поделение, което е съвсем различно от това на Буная, като е във същата система (за свръзка). Пътища има много, сносни и поддържани, най-добре е да подходиш откъм Душанци, по-близо е. Аз имам топографска карта на района, но надали мога да съм ти от полза, защото е на хартия, но когото и от местните да попиташ (на място) ще те упъти.
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Още веднъж благодаря на всички отзовали се! Изкачването не бе това, което очаквах! Бях се приготвил за доста по-хард, но като цяло беше леко с изключение на три места, които бяха здраво изровени от дървосекачите и пълни с гъста лепкава тиня, която миришеше страшно след преминаването през нея. Заиграх се доволно но се справи Ферозта и без помоща на лебедката. Беше приятно за мен и не приятно за момчетата на автомивката след това но какво да се прави .. такъв е живота! Върха се оказа наистина Климаш и на него има бивше свързочно поделение, което сега се населява от овчари. Ето и две снимки от прекрасната гледка която се разкрива към Стара Планина. На едната е една от нашите антени, а на другата поделението.
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от Жоро Танев; 21-06-12, 10:45.
              Георги Танев (0+)
              Land Rover Club Bulgaria

Коментар

Само толкоз ли? Или останалото е в "Разходки"?

Коментар

толкова е, а в разходки няма нищо! Нямаше как да се самоснимам по трасето, а и горе до като си свърша работата и хайде на обратно.
                  Георги Танев (0+)
                  Land Rover Club Bulgaria

Коментар

Ми... значи в неделя отиваш по Стара планина на поправителен + Снимки!

Коментар

де да можех .. събота и неделя в Петърч да плета арматура за колони А по-другата седмица ще направя поправителния над Копривщица, като монтирам репитера и новите антени.

П.С. А ти вместо да ме пращаш на поправка да вземем да се организираме за една разходка заедно пък каквото дойде .. снимки, пържоли или каквото там ...
                      Последно редактирано от Жоро Танев; 21-06-12, 21:42.
                      Георги Танев (0+)
                      Land Rover Club Bulgaria

Коментар

де да можех .. събота и неделя в Петърч да плета арматура за колони А по-другата седмица ще направя поправителния над Копривщица, като монтирам репитера и новите антени.

П.С. А ти вместо да ме пращаш на поправка да вземем да се организираме за една разходка заедно пък каквото дойде .. снимки, пържоли или каквото там ...
                        Aйде де! Аз за това те ръчкам за неделя, ама не мислех да е към Петърч... Мисля да закарам децата с баба им на село по черно, пък... каквото остане...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          Aйде де! Аз за това те ръчкам за неделя, ама не мислех да е към Петърч... Мисля да закарам децата с баба им на село по черно, пък... каквото остане...
                          Ако случайно се променят плановете в което се съмнявам .. веднага ще ти се обадя! Не се съмнявай умирам за там ..
                          Георги Танев (0+)
                          Land Rover Club Bulgaria

Коментар

Ако случайно се променят плановете в което се съмнявам .. веднага ще ти се обадя! Не се съмнявай умирам за там ..
                            Аз... таковтата... не за да те дразня, ама мисля... от къмто Заселе да го подхвана... Въпреки че и Искрец-Брезе ми е вариант..., но пък сега времето е хубаво... и за връзване на арматура... ама и за каране де...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Само толкоз ли? Или останалото е в "Разходки"?
                              В началото на месеца имаше офф-роуд уикенд там:
                              http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=140362
                              Има снимки и клипчета бол
                              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X