Здравейте колеги,надявам се да не ми излезне дублиран поста,защото нещо имах проблем с нета и последния момент като го пратих предния не го зареди и сега като гледам го няма,затова пиша пак. Член съм на английския ДР БИГ фен форум и там преди 2 дни един чужденец се регистрира и търси помощ. Катастрофирал лошо в Черна Гора в бус и сега е в Белград в кофти положение. На прибиране след много път привършва парите,а мотора му не е на ход. Писахме си и каза,че му е скъсано кранчето за бензина и предницата не била ОК. Ако някой от вас има познати колеги или клуб в Белград може ли да му помогнем да се свърже с тях евентуално да му помогнат,че в чужда държава в тази ситуация никак не е розово.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за колега чужденец ударил се в Белград
Свий
X
-
От: Помощ за колега чужденец ударил се в Белград
Ето я и темата която е пуснал: http://www.drbig.info/forum/viewtopic.php?f=13&t=1062Ако все още не сте намерили своята половинка...започнете с четвъртинка!
-
От: Помощ за колега чужденец ударил се в Белград
Правилно! Доста хора са се юрнали. Аз успях да се свържа и с мото клуба в Панчево и от там има готовност за едно рамо.
Вече не е спешно!Ако все още не сте намерили своята половинка...започнете с четвъртинка!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар