Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опасни ли са идиотите за Вашето здраве?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Опасни ли са идиотите за Вашето здраве?

Според научно изследване работата с идиоти може да предизвика инфаркт. Трябва ли да ни плащат вредни в тези случаи, или да ни дават по кофичка кисело мляко всеки ден? Как аджеба да го докажем и пред кого - работодател, служби по трудова медицина....?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:idiots.preview.jpg
Прегледи:1
Размер:89.1 КБ
ID:5972496
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

От: Опасни ли са идиотите за Вашето здраве?

Пълни глупости аз откак се помня все с идиоти работя, пък съм оцелял.....
    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
    Honda CB 919 Hornet
    0898849413-Светльо
    Кръвна Група: 0+

Коментар

Светльо, оцелял си, ама частично
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Това ме навежда на друга мисъл, а около вас има ли хора с внезапни инфаркти?
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Около мен - НЕ! Аз бях на косъм 2-3 пъти, но другите са си ОК
          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
            откак се помня все с идиоти работя, пък съм оцелял.....
            Явно си като тях...
            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Аз да питам-а ако прекия ти шеф е идиот какво следва?
              Щото онзи ден ме чакат нотариус, разните му помощнички(млади, руси...) 15 човека за сделка, а шефа ме държи на телефона да ми пили що съм излязъл един час по-рано от работа, при положение, че съм го предупредил, и няма почти никаква работа за свършване.
              Накрая ми вика сам да съм си определил наказанието, а аз му казах, че ме чакат много хора да правим сделка(то пък една сделка, ама си е заигравка с правото), и да ме наказва както иска, и затворих телефона.
              Тази фирма ми е 20-та поред, напускането съм го отработил доста добре, та не ми пука, ама що да е така, като може всичко да е нормално... Ама това е Фикосота-може би най-интригантската фирма в българия, в която НАЧАЛНИКА е издигнат в култ. Нищо, че не може даже да пише грамотно...

Извинявам се за спама, ама ми се е насъбрало...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Аз да питам-а ако прекия ти шеф е идиот какво следва?
                Щото онзи ден ме чакат нотариус, разните му помощнички(млади, руси...) 15 човека за сделка, а шефа ме държи на телефона да ми пили що съм излязъл един час по-рано от работа, при положение, че съм го предупредил, и няма почти никаква работа за свършване.
                Накрая ми вика сам да съм си определил наказанието, а аз му казах, че ме чакат много хора да правим сделка(то пък една сделка, ама си е заигравка с правото), и да ме наказва както иска, и затворих телефона.
                Тази фирма ми е 20-та поред, напускането съм го отработил доста добре, та не ми пука, ама що да е така, като може всичко да е нормално... Ама това е Фикосота-може би най-интригантската фирма в българия, в която НАЧАЛНИКА е издигнат в култ. Нищо, че не може даже да пише грамотно...

Извинявам се за спама, ама ми се е насъбрало...
                Коле, не се ядосвай...
                Държавата ни е пълна с идиоти!
                Свестните българи трябва да сме много болни, ако идиотите са опасни. Заобиколени сме от хора, чиито ум няма сили да осъзнае какви глупости върши. Това важи за здравеопазването, политиката, опазването на обществото и ред други.
                Като цяло това е друга тема, всички си го знаем-няма какво да го обсъждаме. Единствено може да се опитаме да го променим, поне малко!
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

На границата на инфаркта са тия които работят с мен,но още да се е гьтнал някой не помня.Опитите продьлжават обаче.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X