Седим тука и водим дискусия, може ли въпросния автомобил да премине през въпросния завой. Аз казвам, че може, въпрос на шофьорски умения и маневреност на автомобила. Опонента ме контрира - не, няма как, дори да си цар на волана - ако не са двете коли там, няма как да го направиш. Айде кажете, кой крив и кой - прав:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сложна геометрия
Свий
X
-
От: Сложна геометрия
Абе това което е на клипа не ми се вярва да е някакъв театър, така, че явно може, нищо, че в най-важния момент видеото прекъсва. С този мощен мотор и познаване на машината може да се издрифти и да влезе между двете коли без проблем. Виж, ако става въпрос за най-обикновена кола с 60-70 коня двигател-може и да не може да се намести там без маневра.Има ли желание-има и начин!
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениемежду двете коли без проблемДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Смеете се, но тези коли не се карат лесно-факт.
Случайно присъствах когато Стуци катастрофира с ламборджинито си.
Действието-бул.Сливница, входа на Западен парк, 8 и 30 сутринта.
Просто тръгна по-нервно от светофара, изпусна колата и се удари в разделителните парапети на не повече от 10-15 метра от старта.
Пораженията-откъснато колело(влезе между пречките).
Коментар
-
Ааа, аз не се смея. Просто коментирам, че е възможно. Дали с дрифт или с обикновено търкаляне на колелата-явно е възможно.
А да се превъртят колелата на такава кола е игричка, остава шофьорът да е на Ти с карането, и се получават интересни и красиви неща.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар