Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Я къв интересен сайт има...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Я къв интересен сайт има...

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Ще мина на 30-ти за заплатата
    И аз съм там. Казваш на 30-ти давали заплати?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Идвам и аз що ще се раздава...
      LZ1ZAH

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        И аз съм там. Казваш на 30-ти давали заплати?

Аааа, ако не дават, ще напускам!!!!!
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

А пък мен ме позиционира в Банкя. Не точно в дома на Бойко, но все пак...Там какво ли дават?
          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
            А пък мен ме позиционира в Банкя. Не точно в дома на Бойко, но все пак...Там какво ли дават?
            Ти от костенурка вълна стригала ли си ? Там са чували само операцията при/събиране. Това, което го дават не е за вземане .
            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
            LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
              .....Това, което го дават не е за вземане .
              Не че се натискам, ама нали съм електорат, все трябва да ме залъжат с нещо.
              Аз на "харизма" не кълва
              Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Електорат, ама от неправилно ориентирания . Затова не ти се полага нищо .
                ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                  Не че се натискам, ама нали съм електорат, все трябва да ме залъжат с нещо.
                  Аз на "харизма" не кълва
                  Тестостеронот на таков мужкарец као президенто не ти ли стига?
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Туй не става за кливане!
                    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Ка да не стига, чак остава .
                      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                      LZ1YBB

Коментар

И кво се оказа? Ако искам да видя някой от форума, да ида на зоопарк, или... да погледна настрани, през решетките към съседната клетка....
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          И кво се оказа? Ако искам да видя някой от форума, да ида на зоопарк, или... да погледна настрани, през решетките към съседната клетка....
                          Това май ще реши казуса с мястото за следващия събор? Само трябва да намерим зоологическа градина в хубав град и се местим там
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                            Това май ще реши казуса с мястото за следващия събор? Само трябва да намерим зоологическа градина в хубав град и се местим там
                            Такъв казус вече няма. Мястото на следващия събор е в гората до морето. Добро място за всякакви твари от всякакви породи.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ми и аз съм в Зоопарка (ама до НДК). Не знаех до сега, че съм там. А всъщност излиза, че НДК-то е Зоопарк. Брей колко народ сме там. Колко комший от форума си имам само. Айде довечера след работа на по биричка пред клетката на слона.
                              Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              А бе. Тоз чиляк заедно с ББ дали и те са ни комшии. Ако е така в коя клетка да гледам?
                              Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 17-05-12, 14:18.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Ми не. Не става само с тестостерон, трябва и акъл.
                                Затова се натискам и аз за зоопарка, като останалите, но не мога да се уредя
                                Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X