Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мислех си аз, че в Русе има много комари...
Свий
X
-
От: Мислех си аз, че в Русе има много комари...
Ехееееее, нямам думи. Такова нещо виждам за първи път, сериозно!Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
Такава бройка, с препарати не знам дали се оправя!
Аз ли не чета правилно или тоя наистина е написал, че са безобидни?ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
-
Може да са от тия, дека не апат.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Ко речиПървоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеМоже да са от тия, дека не апат.
Аз такива още не съм срещал...ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Недай си Боже, да започнат...Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеВ статията пише, че не хапят. Ама не се знае какъв акъл може да им дойде.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Ама они не ни е@ът, они само хапят.Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеили да ги кастрират!Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Хахахахаха, вярвай си! Всъщност ни е@ават ма...атаПървоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАма они не ни е@ът, они само хапят.
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение.....Аз ли не чета правилно или тоя наистина е написал, че са безобидни?Пише, че засега са безобидни иначе щял да бъде изпохапан човека. И верно само женските хапят м...ка му.«Как я понял, они пока безобидные, иначе я был бы весь искусан»
Еди приятел шоп беше в казармата по Русенско та ми писа така:
"КОмар като лястовица, ти го пАдиш, он се зАби."
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Мани. А ако усетят свободен край на одеалото, ДЕЙСТВИТЕЛНО се събират няколко да го надигнат и да влязат вътре да хапят. Човек бързо се научава да няма такива краища.Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеПише, че засега са безобидни иначе щял да бъде изпохапан човека. И верно само женските хапят м...ка му.
Еди приятел шоп беше в казармата по Русенско та ми писа така:
"КОмар като лястовица, ти го пАдиш, он се зАби."
Иначе, най-красивото следствие, което съм виждал от тези твари, не е в Русе, а в Козлодуй. Има една кръчма до кораба Радецки, около която в хубаво време има около 5 лястовици на кубичен метър - в продължение на стотици метри във всички посоки. При маневрите които правят, не знам как не се сблъскват. Явно има и комари, но много малко от тях стигат до посетителите на кръчмата - на самата сграда са около 1000 гнезда, пълни с гладни пилета.
Коментар
-
Re: Мислех си аз, че в Русе има много комари...
Има прост лек срещу комарите тука, ако искаш да не те нападат тебе изпичаш на скарата една тарелка кебапчета и те не нападат.
Добродушно си ръфат кебапчетата, но след време идват да искат и бири...
Коментар
-
Както е известно мъжките комари не хапят, следователно това са мъжки комари - нещо като гей парад
Иначе веднага се замислих за сериозен бизнес с Беларус
Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
. Незабавно някой да се обади на Екоравновесие и ако не се намерят осиновители, или да ги приспят, или да ги пратят в Пловдив, или да ги кастрират!
Коментар