Обява

Свий
Няма добавени обяви.

8 години спам и най-накрая Старши ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 8 години спам и най-накрая Старши ...

Ами честито! Най-трудни са първите 1 000.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

[QUOTE=REGULATOR;1847603] п.п Ще взема и аз да се напия днес,ей така-профилактично![/QUOTE

Алоо,ама ти нали не пиеше бре-или те изпущихме вече....?

А на колегата-честито.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
        Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
        п.п Ще взема и аз да се напия днес,ей така-профилактично!
        Алоо,ама ти нали не пиеше бре-или те изпущихме вече....?

А на колегата-честито.
        Е Крум пак не пие, ама може да е намерил някъде да правят от едновремешната боза. А на колегата честито.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Таз година старши, догодина (8-та година ) модератор.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
            Таз година старши, догодина (8-та година ) модератор.
            Мерси. Ама чак такава заплата нема кой да ми даде...
            Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
            LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
            Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Ти да видиш!

И аз толкова време спамя, ама не са ми накичили тия цветните надписчета, дето ги имаш! Даже и МСС имаш!
              Международна космическа станция!

А и зеленото ти радиаторче е е дълго като акордеон!
              На мен ми го правят дълго, като ме "баннат".. Незнам за какво служи, ама е като едновремешните индикатори по касетофоните..Яко! Хитачи стерео, с две тонколони - Кореком, 78 година...

А химическото съединение СзО, какво представлява, ако не е тайна?

За ПЛ+ не питам, защото се сещам за една версия, дето трябва да и се вкарат няколко букви по средата..

А наздраве и да не си лягаш с медалите на пижамата!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                Ти да видиш!

...........
                Ти се майтапиш, ама един сериозно беше питал как може да сдобие повече от тези работи, че щял да ползва повече от усмихнатите човечета (емотиконите де).

Коментар

Какъв майтап?

Чак сега видях, че и аз имам "ПЛ", само че моя + е отпред, а на колегата - отзад!

Това на добре ли е? /нали не сме П....Ли!/

П.С. "В простото устройство се крие истината!" Михаил Калашников

Сори, объркал съм се.. И на Радослав + са му е отпред, но видях един самостоятелен плюс в нашивките на Ясен и оттам е дошла грешката!

Но Ясен е и "ТП", което не е за подценяване! И е ОС ! /това да си го признае, какво е /

Не че знам какво означава, но може да се вкарат вътре доста комбинации от букви и човек да се озадачи?

Но че внушава респект, две мнения няма! А и да има, едното ще бъде изтрито!

Между другото, имам и зелено кръгче в сиво квадратче, което означава - "зряла диня на бостана"! Да не се бъзика някой!
                  Последно редактирано от Volk; 01-06-12, 19:38.

Коментар

Е как бе.
                    Плановете на такива като мен е да си имат повече нашивки под името, независимо какви са те, ако и че са виртуални. Ти за какво мислиш съм се регистрирал тук.
                    Видиш ли един вид, аз съм повече от некои други. Ама има и други дето са спамили още повече, та те имат допълнителни лентички, някои дори и звездички - та те са още по-напред.
                    Продължавам да се боря за още нашивки.
                    Търся идеи как да се сдобия и с останалите.
                    LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Райчев Преглед на мнение
                      Е как бе.
                      Плановете на такива като мен е да си имат повече нашивки под името, независимо какви са те, ако и че са виртуални. Ти за какво мислиш съм се регистрирал тук.
                      Видиш ли един вид, аз съм повече от некои други. Ама има и други дето са спамили още повече, та те имат допълнителни лентички, някои дори и звездички - та те са още по-напред.
                      Продължавам да се боря за още нашивки.
                      Търся идеи как да се сдобия и с останалите.
                      За нас няма да останат бре
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Айде и аз "Старши" . Само дето радиаторчето тъкмо ми попорасне и мине некой та ми го забърше. Ама не му се сърдя много де. Ама некой ден и аз ша се оборудвам с повечко шарени работи, та аз да съм горд от себе си, а другите да ми завиждат.

Коментар

Срам не срам, ама ще трябва да попитам!

Бога ми, наистина не знам какво означават всичките аксесоари около потребителя?!

Опитах се да разбера, какво е това зеленото, дето прилича на индикатора на зареждане от интернет, "репутация"ли е , нещо друго ли е и като видях обяснението на Венци, разбрах че сме направо в различни галактики!

Няма ли начин, да се каже с думи прости - това означава еди какво си, онова - еди какво си?

Висшата математика е хубава наука, ама за животновъда е като египетски манускрипт!

Моят профил е гол като пушка, а "репутацията" ми е като "изгоряла крушка"!
                          Значи ли това, че колегите са ми "спряли тока"?

Поне да не се хабя, де!

Поздрави на бандата! / Най-вече на ония с големите "гирлянди" от сочни банове!/

Коментар

Volk, слуши ся!
                            Тоя зеления радиатор се гради от следното: някой потребител ти дава оценка (положителна или отрицателна) от звездичката под някое от мненията ти. Трупат ти се едни точки, колкото повече точки, толкова ти е по-голЕм зеления "радиатор". Зелените/червените си точки можеш да видиш, като цъкнеш горе у лЕво на "настройки".
                            Точно под броя на публикациите ти има едни "точки при гласуване", като оцениш някой, му прибавяш броя на точките, които пише там. Пример: ти ме оценяваш положително, в профила ми ти натрупваш 22 точки (в твоя случей), аз те оценявам и ти натрупвам 5 точки (в моя случей.). Тия точки при гласуване се определят от това, от колко време си регистриран във форума.
                            А твоя радиатор го няма, защото си го скрил от настройките, ама къде в настойките, идея си нямам!
                            Ако не ме разбра да обеснявам пак?
                            П.п Не са ти спрели тока, щом имаш |+ПЛ|
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Ти го остави Вълчо, той само ни занася.
                              Много добре знае всичко, даже и от кухнята.
                              До преди известно време модерастваше и той.

Коментар

Оуу, той старо куче ще дойде?
                                08седем9010З60
                                MAKE RALLY NOT WAR
                                Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X