Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново ми отровиха куче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отново ми отровиха куче

За три години ми тровят втора немска овчарка................прекрасно животно, възпитано,умно, отличен пазач, превъзходна майка, никога не е проявявала агресия към добронамерени хора, без заповед не излиза на улицата. Преди две години отровиха партньора и. Милият ми Макс, сега и нея....не знам как същият този човек е способен да изпитва чувства. Знае ли всеки който подава примамката с отрова колко часове се мъчи животното преди да се раздели с живота си
    Искам възмездие за изродите и дебилите посегнали на живота на всяко невинно същество....било то домашно или улично, и с нищо не провокирало най тъмните и мерзки човешки страсти. Да накажем животно за да накажем всъщност стопаните.
    Който и да си .....ела и потърси сметка или справедливост ако се чувстваш засегнат.Но ако искаш да влезеш отново в домът ми и да грабиш.....трябва и мен да отровиш.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:162946_1481917220218_1602451555_999651_446545_n.jpg
Прегледи:2
Размер:97.5 КБ
ID:5970720
    Почивай в мир момичето ми...вече си при твоя Макс....Бягайте весело в небесните поля
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

От: Отново ми отровиха куче

Някой безсърдечен и завистлив човек го е направил. Поне така си мисля. Да посегне на живота на невинно живо същество... леле какви хора има. Жалко, много жалко.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Доби, много съжалявам, съболезнования Кураж...
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Доби,

Не е в темата, ама следващия път като идвам към Варна непременно ще ти се обадя да ти дам една руска методика за дресура на кучета пазачи(никак не е хуманна но е ефективна - проверено).Там подробно е разписано, как се обучава куче да реагира агресивно към непознати хора, които му дават храна и да взима само от стопанина.

Не му мисли много, вземи си някое друго, ако не е породисто също не е беда, важно е на теб да ти харесва.

Късмет ти пожелавам,

Коментар

Не е въпросът само в деянието....въпросът е в това че същите хора гледат животни, как ли ще се почувстват ако някой им натрови Кравите.
          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Доби, съжалявам за хайванчето!
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Съжалявам, Доби. Още си плача тайно за моето куче- великолепен, умен и добър немски дог.
              Безсърдечие, егоизъм, злоба... не знам какво е определението за такива хора, ако изобщо са хора.
              Но със сигурност знам, че едно куче никога не би постъпило така подло, както го правят подобни представители на човешкия род.
              Кураж!

Коментар

Не се чуди, Доби, такива хора гледат на животните като на стока, и биха си изклали кравите, ако не им изнася да ги хранят. Немат ни сърце, нито пълно с нещо междуушно пространство. Не се хаби да ги мислиш дори, има много трева да пасат, за да могат да ти стъпят и на малкия пръст, най-вероятно затова завиждат. Жалко, че кученцето е станало жертва на всичко това. Няма да го върнеш, ако си съсредоточиш омразата върху тях, по добре си съсредоточи любовта върху някое друго животинче, дай му дом и грижи и то ще успокои наранената ти душа и опустялото ти сърце
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Съжалявам Доби , прекрасно животно беше !!
                  ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                  WJ 4.7

Коментар

Да прекрасна ....но вече тъся друга. Въпреки че мъжкият е тук и малката улична джафка, някак дворът опустя не искам да е така.
                    Прави сте Иве и Виве, не ги мисля ....а за жалост не мога да мразя, незнам дали е за добро или лошо. Но не приемам зависта на хора които цял живот са си гледали живота и все в чуждата паница гледат.Като остаряха се сетиха да работят...ама то с две крави работа не става.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X