Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оффроуд малцинство

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Оффроуд малцинство

Ето за какво става въпрос, я как си живее брат ми по света Хайде народе, местата са ограничени, пу за мен мерседеса
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      за мен мерседеса
      Не ми казвай, че БМВ 3-ка няма да се съблазни?
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
        Не ми казвай, че БМВ 3-ка няма да се съблазни?
        Мммм, не, мерси Надживях я 3-ката отдавна, сега я продавам Мерцедеса обаче, С-класа, ако знаеш колко домати мое да събере в тоя багажник!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          С-класа, ако знаеш колко домати мое да събере в тоя багажник!!!
          Е, това е друго.
          Багажника ще го пробваме с желязо
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
            Какво се тюхкате за мястото?! Отдавна съм го заплюла, но търсех законен начин да го придобия. Колко съм била глупава?! Щом Доган го е лапнал незаконно, значи и ние от малцинството имаме право така да го ползваме. Хем няма да пустее както е в момента. Ще го облагарадяваме един вид...
            Та значи, райския кът за катуна е бившия къмпинг след Крапец. От едната страна море, от другата страна гора и Дуранкулашкото езеро. Кеф ви морски, кеф ви сладководни дарове за трапезата, кеф ви дивеч за разнообразие. Даже лисици има за кожухчета през зимата. Обаче ни трябва и една лодка...
            Нещо за вземане без заплащане наоколо, освен гледката, морето, езерото и планината. Щот туй лова е много уморително нещо ша знайте! Много ходене с неясен резултат! Пък и лисиците са хитри - така казват в приказките.
            Nothing comes from nothing...

Коментар

Вие сериозно ли искате да правите катун или се забавлявате с идеята да приличате на цигани? Ако е за първото, работата е сериозна и това че Багерка и Цвета са навити да родят по още 2-3 чаавета е само капка в морето от необходими решения. Ако е за второто - ще ви намеря малко реквизит, да се снимате.

Да крадем движимо имущество никой няма да ни допусне - това е запълнена ниша. Ще ни утрепят първо истинските цигани, после организациите, избуяли около тях и накрая с огромно усърдие - правораздаването.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Вие сериозно ли искате да правите катун или се забавлявате с идеята да приличате на цигани? Ако е за първото, работата е сериозна и това че Багерка и Цвета са навити да родят по още 2-3 чаавета е само капка в морето от необходими решения. Ако е за второто - ще ви намеря малко реквизит, да се снимате.....
                Такъв филм вече има, на Костурица - Времето на циганите. Ние ще сме истински!

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
                Нещо за вземане без заплащане наоколо, освен гледката, морето, езерото и планината. Щот туй лова е много уморително нещо ша знайте! Много ходене с неясен резултат! Пък и лисиците са хитри - така казват в приказките.
                Мъжете може да крадат от местните моми, жените - момци Така ще се множим по-брже Ако има изоставени черешови или други плодови градини наблизо, може да берем и да продаваме - черешите, че са горублянски, прасковите - сливенски, дините - от Любимец и т.н.

Коментар

Мени ши ма зимаш ли ма кака ?? Аз знам къде садят пипер и бустани зад гората на къмпинга .... Ши казвам ..
                  ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                  WJ 4.7

Коментар

И Язе днеска тренирах! Така си подправих шкембето на обед, че ме беше страх да дишам около мотора на джипа, да не счупи полуоските....
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Всеки е добре дошъл, освен тези, които не искат

Коментар

Аз пък наскоро ей на тия моми им ядох... кИбапчИтата и нямам забележки. Та...., ако може да ги вземем в катуня..? Да готвят, де...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5495.jpg
Прегледи:1
Размер:170.3 КБ
ID:5375075Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5532.jpg
Размер:138.0 КБ
ID:5375076

И още едно предложение:
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5330.jpg
Размер:149.0 КБ
ID:5375074
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

В комплект с излежаващия се зад спирки баровец ли са? Ъ?

Стига да не са от мнозинството, може

Коментар

ЪЪЪъъ тия и да не раждат-взимаме ги?
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

И аз искам... Имам лопата, права. Имам и брадва, ако потрябва. Много ме бива с резачката... бутам тополи по два метра дебели. И ще доведа три чавета... Само нет да има, че те чавета без анимация не живеят. А и ако трябва стария Еспейс, че го направим на каруца. Много е широк и много дърва ще товари.
                              Добрите момчета отиват в рая. Лошите ходят където си поискат.

Коментар

Интернет ще има, разчитайте. Еспейсът и така е добре, той е популярна марка в катуните.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X