Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купувам Телепортатор (може и втора употреба)..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Купувам Телепортатор (може и втора употреба)..

Затрудняваш ме малко, интернет модула , както споменах, е отделен, тъй като се определя обхвата на рутера според приложението на телепортатора. Различните оператори предлагат различни условия. Трябва ми повече инфо за това къде ще се монтира и докъде ще се пътува.

Цветовата гама е бяло+зелено, сиво+оранж, бяло+червено. Засега не се предлага червено+черно, има модел който е изцяло син. Подгрев на седалките има, акумилоращо-дупетоплоотдаваща с частично соларно нажажаеми елементи, но тази система е зависима от местоположението на кабината и от метеорологичните условия. Модулите са единични, няма ограничение в бройката, която да се закупи или наеме. Естествено има отстъпки за повече бройки.

По-сложен е въпроса с битунготелекуператора. Има инсталирана централизирана система с ре -куператор, но той не е битуготелеинтегриран. Иначе системата работи перфектно и има възможност да се управлява дистанционно, да се зададат настройки по подразбиране и дори има опция за гласово управление. Засега обаче е само като опция и цената се определя след предварително запитване с артикулационните и фонационни данни на клиента.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Уважаеми модератори - може да затворите темата, освен ако няма желаещи да купуват , разменят ъпгрейтват или реновират своите кабини на пространството в тази тема ...
      Сдобих се с прекрасен червен телепортатор (черните ивици и татуировки ще ги добава сама , напълно окомплектован и с вдраден генератор за изграждане на интернет връзки и изправни елементи .
      Благодаря на колегата Х... за навременната и полезна информация и уважавам неговата молба да не разкривам името му ..

Liebherr4eto :Трябва ми повече инфо за това къде ще се монтира и докъде ще се пътува.: ... IAI-BG: Посъветваха ме да не споделям тази информация - защото се организират акции за изземане на телепортатори , готви се регистър и създаване на служба телепортационна полиция, но това ще се случи само ако счетат че явлението е твърде масово ...
      И един призив към всички съфорумци - Ползвайте безплатните химически тоалетни - така подпомагате пътуванията на внезапните туристи .. Благодаря!
      Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
        ...
        И един призив към всички съфорумци - Ползвайте безплатните химически тоалетни - така подпомагате пътуванията на внезапните туристи .. Благодаря!
        Да, ама напоследък виждам (нали съм колоездач), че доста хора изхвърлят гориво за телепортатор свободно в природата, а това не е хубаво за горките внезапни туристи. Нали?
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
          Да, ама напоследък виждам (нали съм колоездач), че доста хора изхвърлят гориво за телепортатор свободно в природата, а това не е хубаво за горките внезапни туристи. Нали?
          Може би причината за това се корени в увеличаващото се количества изоставни неработещи телепортатори но препълнени с гориво , както и заключени такива , на каквито съм попадала за съжаление...
          Явно лесният начин на пътуване води до пренасищане на опознавателните способности на туриста .. и дори високата цена от инвестицията не може да задържи интереса към редовни пътувания ... Друга причина може да е слабата здравна култура на пътуващите - и например: пропуснати ваксини или информираност - да не се пие водата в Индия - например... и пр..

Коментар

Намерих ти перфектния телепортатор.
            Toilet Bike Neo
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Благодаря - Върховен е !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X