Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купувам Телепортатор (може и втора употреба)..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам Телепортатор (може и втора употреба)..

Здравейте!
    Търся да си закупя - Телепортатор,
    докато технологията все още не е станала твърде популярна и цените да се вдигнат спекулативно ..
    Условията на които трябва да отговаря - да е 4 местен, работещ и да има интернет панел с клавиатура.
    Ще се радвам ако някой сподели отзиви за моделите с фекално зареждане с визия на химически тоалетни ..
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

От: Купувам Телепортатор (може и втора употреба)..

Имах някъде един останал, ама е за седем души. Последно ползван 1986г. - при повторението на "Седморката на Блейк". Имаше малко бъг в софтуера на компютъра, но мисля, че го ликвидираха. Ако ти върши работа...
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Може ли да се качат снимки на актуалното състояние , да се посочи цена и време и място където е удобно да се тества.

Коментар

Имах един 4местен, ама като продадох Адронния колайдер, са натоварили и битунготелекуператора от телепортатора, заедно с другите части.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

Аз имам един на вилата, ама е без задна седалка и е регистриран товарен. С него ходим на реката за камъни. Но понеже не му работи инерционния успокоител за пространствени изкривявания, много лашка и друса.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            Имах един 4местен, ама като продадох Адронния колайдер, са натоварили и битунготелекуператора от телепортатора, заедно с другите части.
            Четири местен е идеално ..
            Има ли други липси, освен битунготелекуператор?
            Кой модел е твоят телепорт и има ли модификация за екоако гориво за която първоначално питах?

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Аз имам един на вилата, ама е без задна седалка и е регистриран товарен. С него ходим на реката за камъни. Но понеже не му работи инерционния успокоител за пространствени изкривявания, много лашка и друса.
              Товарен не търся .. люшкането е недопустимо - ще се разлее горивото .. Как си представяте .. примерно пристигаме в центъра на Ню Йорк и да мирише на разляно гориво .. освен това никой няма да иска да ползва безплатната тоалетна ..и така пътуването няма да може да продължи ...
              Последно редактирано от iai-bg; 26-04-12, 16:52.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                Има ли други липси, освен битунготелекуператор?
                Кой модел е твоят телепорт и има ли модификация за екоако гориво за която първоначално питах?
                Модификацията я имаше. Даже моделът се казва "Фекалотелепортатор с анално управление". Трябва да разровя гаража и да видя за други липси. Щото извънземните, идвайки ми чат-пат на гости, може и да са отмъкнали още части.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                Питието определя съзнанието....
                0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                  Модификацията я имаше. Даже моделът се казва "Фекалотелепортатор с анално управление". Трябва да разровя гаража и да видя за други липси. Щото извънземните, идвайки ми чат-пат на гости, може и да са отмъкнали още части.
                  Предпочитам да е с ръчно управление - курсовете които съм карала за ръчно-гласово управляеми - ...

Коментар

Не мога да направя хубави снимки, понеже е в мазето - слагаме в него зимнината я телепортираме на Антарктида, за да не се разваля. В интерес на истината, много работа ми върши и не ми се ще да го продавам. Пък има и сантиментална стойност за семейството, лелята на Джена, от "Седморката на Блейк" била втора братовчедка на учинайката на калекото на мъж ми. Разбирате как е.... Но ако предложиш добра цена, ще си помисля сериозно

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                      Не мога да направя хубави снимки, понеже е в мазето - слагаме в него зимнината я телепортираме на Антарктида, за да не се разваля. В интерес на истината, много работа ми върши и не ми се ще да го продавам. Пък има и сантиментална стойност за семейството, лелята на Джена, от "Седморката на Блейк" била втора братовчедка на учинайката на калекото на мъж ми. Разбирате как е.... Но ако предложиш добра цена, ще си помисля сериозно
                      Аз купувам - не мога да оценя сантимтнталната стойност от колко лева може да се компенсира. Моля в темата да пишат сериозни продавачи и без излишен спам!

Коментар

Няма спам. Продавам го на половин цена, че нема пари за метан за джипа. Но! Понякога бърка командите и вместо да те телепортира, може да те инихилира. Но и за това има решение. Като екстра, към него предлагам синтезатор. За съжаление технологията е съвсем нова и не е сигурно като какво ще те изфабрикува.
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Синтезатор имам и аз .. Търся телепортатор със съабилни параметри, без изненади в агрегатното състояние - нито на средата в която се премества - нито на телепортиращите се..
                          Последно редактирано от iai-bg; 27-04-12, 07:44.

Коментар

Сега по темата, мога да те уредя с един от тези:

може и под наем, за месец-два-година, може да пробваш и тогава да го купиш, както си решиш Само интернет панела с клавиатурата се продават отделно. Моделът е точно какъвто търсиш
                            фекално зареждане с визия на химически тоалетни ..
                            Единственото, което ме притеснява е, къде точно ще те телепортира. Може би не е лошо да си вземеш два, слагаш ги в две отправни точки и ги използваш като портал - от едната влизаш, от другата излизаш.

Коментар

Еее.... това е телепортатор за групови пътувания .. споменах че търся четириместен. Ако се продава на отделни модули, моля определете цена за 4 бр. + контролният панел с активен интернет и работещ битунготелекуператор. Каква е цветовата палитра - има ли чврвено-черни и с подгрев на седалките ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X