Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся за абитуренски бал нещо естравагантно!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся за абитуренски бал нещо естравагантно!!

Може да е банално, ама сина има бал! И ни трябва нещо да закараме абитурента до училището! Обикновен "джип" явно вече не върши работа! )))
    Предложих каручка с магаре ама идеята беше отхвърлена!!
    Та се търси монстър или нещо много ретро например! Абе нещо необичайно!!
    Бала е на 25 май!
    יעבור
    «И това ще мине»

От: Търся за абитуренски бал нещо естравагантно!!

По-екстравагантно от това в днешно време да отидеш пеш на бала не се сещам ..

Поздрави и успех в търсенето!
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
      По-екстравагантно от това в днешно време да отидеш пеш на бала не се сещам ..

Поздрави и успех в търсенето!
      Ако ме питаш мен, аз въобще бих ги отменил тия щуротии!!
      Ама жената, бабата на абитурента и т.н. са на друго мнение
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Баси колко еднаквости имаме с теб.
        И моят хубостник е абитуриент, на 25 Май, и той иска да го закараме с кален джип, и аз също съм против цялата тази показност и изобщо простотия с тези дрехи, втори, трети пети вечери, ама мода-кво да правиш
        Само жената и бабата дето не са силни привърженички на баловете(като твоите), ама все трябва да има някаква разлика
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          И моят хубостник е абитуриент, на 25 Май, и той иска да го закараме с кален джип, и аз също съм против цялата тази показност и изобщо простотия с тези дрехи, втори, трети пети вечери, ама мода-кво да правиш
          Само жената и бабата дето не са силни привърженички на баловете(като твоите), ама все трябва да има някаква разлика
          Освен,че сме се оженили на една дата и година,сега имаме и абитуренти!
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Е, все ще се намери един мотор с кош
            Миналата година мойто чааве като каза, че иска Кадилак Ескалейт...видях се в приключение. Не намерих, но склони на Ауди и даже много и хареса.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3480.jpg
Прегледи:1
Размер:128.9 КБ
ID:5368579
            Винаги съм си мислела, че с момчетата е по-лесно...но май не е така Успех!

Коментар

Хораааа! Надуха ми главата!
              Предложете нещо! Може и вдигнат джип с големи гуми!
              Аз ако знаех, че така ще стане досега да съм вдигнал Теркана и да съм сложил 35-ци! По- лесно щеше да ми бъде!!
              П.С. Естествено всичко се заплаща!!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                Хораааа! Надуха ми главата!...
                Пробвай с...каравана!
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                  Ако ме питаш мен, аз въобще бих ги отменил тия щуротии!!
                  Ама жената, бабата на абитурента и т.н. са на друго мнение
                  И мен ако питаш!
                  Но при мен нещата еволюират в положителна посока.
                  Преди година-две мечтаеше да ходи с "Ужаската" на Любо-yaht, тя пък май умря /ужаската,де/
                  Сега вече сме осъзнали идиотизма на абитуриентските балове и ще ходим с каквото има, т.е. с колата на гаджето и за малко.
                  Даже мислеше да не ходи и няма да се учудя ако го направи.

Проблема е че в нашата татковина продължават ексцесиите наречени "абитуриентски балове".
                  Тези "щуротии" можем да ги отменим само ние - родителите.
                  По-отрано, с възпитанието и показването на малоумщината на това мероприятие.
                  Училищата също могат да се позамислят.
                  Почти съм сигурен, че на моите внуци няма да се налага да се правят на клоуни.
                  Живи и здрави дотогава!

п.п.
                  Анатоли, опитай да звъннеш на Димата, може да измисли нещо америЧко.
                  Ако моята те устройва - вземи я! Както си е с палатката и калта.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                    И мен ако питаш!
                    Но при мен нещата еволюират в положителна посока.
                    Преди година-две мечтаеше да ходи с "Ужаската" на Любо-yaht, тя пък май умря /ужаската,де/
                    Сега вече сме осъзнали идиотизма на абитуриентските балове и ще ходим с каквото има, т.е. с колата на гаджето и за малко.
                    Даже мислеше да не ходи и няма да се учудя ако го направи.

Проблема е че в нашата татковина продължават ексцесиите наречени "абитуриентски балове".
                    Тези "щуротии" можем да ги отменим само ние - родителите.
                    По-отрано, с възпитанието и показването на малоумщината на това мероприятие.
                    Училищата също могат да се позамислят.
                    Почти съм сигурен, че на моите внуци няма да се налага да се правят на клоуни.
                    Живи и здрави дотогава!

п.п.
                    Анатоли, опитай да звъннеш на Димата, може да измисли нещо америЧко.
                    Ако моята те устройва - вземи я! Както си е с палатката и калта.
                    Много си прав!! Да знаеш!!
                    Явно и момичетата поумняват по-рано!!!
                    Ама и аз имам малка победа - няма да има ресторанти, 50-60 човека като на свадба и т.н.!! Урааа!!
                    Барбекюто на двора, 5-6 най близки хора и това е!!
                    А за транспорта ще измислим нещо!! Не го устройвал Теракана моля ти се!!! Бил твърде обикновен!!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Аз съм горд, че сина избра да си купи обикновени дрехи за бала. Имаше право на избор-костюм(който никога повече няма да облече, както почти всички), или нещо прагматично, и той избра второто.
                      Говорихме си за балове, втори, трети, седемнайсти вечери, и той е долу-горе съгласен с мен, че всичко е една глупава показност, и няма нужда от нея.
                      По отношение на това, че е добре класа да се събере за последно някъде, и да си направят купон-нямаме разногласия, но за другите салтанати-всички правели така, той не искал да се дели от другите.

На моята абитуриентска вечер преди 24 години ме закараха с осмак. Зелен.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле, Коле бяхме млади! Мене преди 30 години (мамка му - годишнина ще правим!!) ме закараха със синя Шкода 100С! После на нея се учих да карам!!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

А бе каквото и да си говорим, и по наше време си беше същия идиотизъм,
                          само че с други средства, щото нямаше S-класи и кайени.
                          То и цялата тази простотия идва от соца, само че за нас костюма беше първия "цивилен",
                          напиването в кръчмата първото "законно", цигарата пред даскала - първата "in live",
                          който беше вече и с книжка се "гъзареше" с осмака /не V8!/ .... празнувахме смяната на статуквото.
                          Спомняме си с носталгия, но не искам да се повтаря другата идиотщина от "онова" време.

А сега за какво го правят? Какво празнуват?
                          В училище заедно с Буквара и Читанката влизат Prada, Beneton, ...GUCCI,
                          Цигарите се почват и пушат пред входа на училището още преди да са минали питагоровата теорема,
                          после изучават емпирично и някои природни и химически разновидности завършващи на "...ана" и "...ин"
                          В чалготеката се ходи с фейшън униформа в стил "Люлин-2" и то с автомобили, по които ние още подсмърчаме.
                          Следващите ден-два може и да не се ходи на училище, че махмурлук.... Пешо има бележки по 3 кинта.
                          Демек абитуриентския бал тече с години, особено в горния курс. И какво празнуват на края?
                          Глупоста на родителите и родата си! Гадно звучи, но е факт.
                          И не децата са виновни!
                          Последно редактирано от rumbata; 11-05-12, 07:31. Причина: кривопис

Коментар

На моята с 412Д бял, преди.....25години
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                              На моята с 412Д бял, преди.....25години
                              Ние пък,целия набор,пеша.Преди 28години.Тая мода с колите,от вас ще да е тръгнала...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X