Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клуб на трезвеника.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Клуб на трезвеника.

Премахвам абонамента за тази тема и обещавам, че няма да стъпя тук, докато здравето ми го позволява

Заповядайте в новия ни клуб: КЛУБ

Успех!
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ееех, колко е хубаво млекце с кайвенце за закуска.
      Аз пък на обяд заминавам с колежката Ми за Рибарица, във вилата Ни, която сме Си наели.
      За да можем спокойно цяла нощ да си говорим за работата Ни, и да се насладим на идилията Ни, необезпокоявани от разни пиянстващи в бара Ви, и перверзващи в клуба Ви.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

Жорееее, да слагаме ли каските довечера бре?
        Вий ш'са разкъртити от плющене бря!
        Ей, внимавай да не повредиш колежката Ти!

Наздраве!
        Р.П.(RFF) 0898677590
        Пътна помощ
        ДЕНОНОЩНО

Коментар

ВЕрно втора вечер няма да се спи. Дано да издържат основите на къщата. Мазилката още снощи се напука, явно днес ще пада. Жоре, хубаво да си прекарате!
          Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            Аз пък на обяд заминавам с колежката Ми за Рибарица, във вилата Ни, която сме Си наели.
            За да можем спокойно цяла нощ да си говорим за работата Ни, и да се насладим на идилията Ни, необезпокоявани от разни пиянстващи в бара Ви, и перверзващи в клуба Ви.
            Ясно. Причината -
            Днес е Световният ден на Джеймс Бонд. По традиция се пие Heineken и се разрешава една мисия в Crack The Case.

Коментар

Тая трезвеност явно води до трайни отклонения . Да водиш колежка на вила за да си говорите цяла нощ за работа
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                Тая трезвеност явно води до трайни отклонения . Да водиш колежка на вила за да си говорите цяла нощ за работа
                Той е човек на възраст И ако му е паднал Средния показател в следствие на трезвото му битие, само ще и разказва приказки.
                Добрата новина е, че има приятели, които винаги са готови да му помогнат
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  Той е човек на възраст И ако му е паднал Средния показател в следствие на трезвото му битие, само ще и разказва приказки.
                  Добрата новина е, че има приятели, които винаги са готови да му помогнат
                  Това само трезвеник може да го направи Сам съзнателно абсолютно трезвен да се изложиш това на нас и под въздействието на много питиета не се случва Ако пиеш можеш да избегнеш срама лесно напиваш се падаш под масата (за приятелите нищо необичайно редовно се събирате под масата) а въпросната особа разбира че е изпуснала момента и се оглежда за някой по трезвен На сутринта няма нужда скомфузено да обясняваш защо самолета е бракуван и си отменил полета
                  Последно редактирано от sek.1; 07-10-12, 19:11.
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Най-после се поосвестих след уйкенда Ми в Рибарицата Ми.
                    Сега релаксът Ми с Кафенцето Ми и прясното Ми млекце.
                    А вчера, по това време Ми сервираха закуската Ми в леглото Ми.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    0887770735

Коментар

Жоре, едни непознати хора, говорят че миналата седмица си им бил изпил пийенето.
                      Сега се гласят да ти отмъщават и щели да дойдат у вас в петък, като те няма.
                      Да ти изпият басейна, да ти нахапят пъпешите и да ти наплюват гроздето.
                      После щели да те чакат, да си дойдеш от работа и да ти наливат алкохол в устата
                      и да те тъпчат с кИфтета и кибаБчИта, и да те запознават със Сончето.
                      Пак същите рекоха, че Фани и Танасе и те щели да участват.
                      Ами сега?
                      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Аз в тоя клуб не влизам
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Мен ме няма само четвъртък, петък, събота и неделя. И вторник. Иначе съм си тука..
                          П.П. А след Рибарица мноо ни хареса да не се прибираме след парти. Спането на "друго място" се оказа уморително, но и освежаващо..
                          0887770735

Коментар

Мен ме няма само четвъртък, петък, събота и неделя. И вторник. Иначе съм си тука..
                            П.П. А след Рибарица мноо ни хареса да не се прибираме след парти. Спането на "друго място" се оказа уморително, но и освежаващо..
                            Браво бря, ша са повредити от толкоз плющене бре!

Наздраве с кафе!
                            Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

От ден на ден все повече пиячи у клуба. СпамаджиЙ или ша са боядисваме...
                              Наздраве с мътеница!
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                От ден на ден все повече пиячи у клуба. СпамаджиЙ или ша са боядисваме...
                                Наздраве с мътеница!
                                Поначало всички се правят на трезвеници, ама тайно си попийват. Това като в рекламата за Дедо поп, дето го питат дали блажи....
                                п.п. Абе къде намери тая мътеница бе? Не е като айрян да кажеш, а колко ще ми подхожда на водчицата или на ракийката направо не е истина.
                                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X