Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Добро утро в първия ден от уйкенда. С кафенце, кока-кола и мляко, разбира се..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Дано не съм Ви събудила от следобедната дрямка, ама ми стана любопитно. През почивните дни, верига от Клубове ли откривате (пропагандирате идеята, демек) или крепите устоите на Единствения ?
Дано не съм Ви събудила от следобедната дрямка, ама ми стана любопитно. През почивните дни, верига от Клубове ли откривате (пропагандирате идеята, демек) или крепите устоите на Единствения ?
Сичко е пунта Мара, колежке, напива се кът гръста дет бачка, хапва агнешко забърсано от работното си мЕсто в постелята си, пърдуни после под юрганя и сабалям мята бири за блясък в окото - найс бутилки.
Хрумна ми една идея, а ако заключиш клубът МУ докато е вътре?
Нема такъв куфар, дето да му заключи шкембъла, бая се е постарал с водки, текили, вискита, бири и "девойки".
Той и сега си е уплътнил коптора млечен, не мой се зАвърти даже.
У-у-у-у-у-у-у, аман.
Тва Прецедател си клонирал себе си и другаденка, малиииии.
То туй, млЕкото млогу заразно било, бре!
Бетер спин.
И остави другото ами ПреЦа у унуй клуП сам си ги вкарва членИвити..
Егати нахалството- насила а прайш некой трезвен, гат му й кеф, чи съ напил така малко, нали, и му й иино готинуууууууу.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар