Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб на трезвеника.
Свий
X
-
От: Клуб на трезвеника.
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеНаздраве от верандата Ми с рикийката Ми, мезето Ми и музиката Ми.
И от мен да знаете: Приключваща лИбоФ се лекува или с нова, или с алкохол и оргии, или с всичко това наведнъж.
Аре....
П.П. Все повече се гордея със себе си...
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеИ сега веке, ако не го затворят тоа клуб....Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеТц, няма. Това е другото Ми А3.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеСипи им и на двете по една ракия и да приключвамеВсичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеТвърдо нье. На едното само мляко..Моите двете се карат в момента ракия или мастика
Чакам още малко дали ще ми се обадят от едно място че трябва да ходя с колата и ще им сипя и на двамата .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеЖени, благодаря ти много.
Коко, басейнът ми няма за какво да бъде санкциониран.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Този от снимката... не може да е член на подобен клуб!
Познат ми се струва, а доколкото го познавам, си е праведник...
Ужасно място - махам се.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Пийвам си тук кафенце с мляко и чакам Кольо да пристигне.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеПийвам си тук кафенце с мляко и чакам Кольо да пристигне.
Щот през седмицата /работната/ съм трезвеник и половина, а петък вечер - неделя - обикновен алкохолен смок...Nothing comes from nothing...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар