Специална прИмоция, лично от Мен:
Безплатен ЖУВ за всеки спамещ в Клубът Ми..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Една седмица ме няма и сте о.кали праведната тема на НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО. Г-Н ПРЕЦЕДАТЕЛ, изключително много ми липсваше спокойствието и възвишената атмосфера на това прекрасно място!
Една седмица ме няма и сте о.кали праведната тема на НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО. Г-Н ПРЕЦЕДАТЕЛ, изключително много ми липсваше спокойствието и възвишената атмосфера на това прекрасно място!
О, искрено Съм благодарен, че се завърнахте, Ваше Сиятелство. Вече трудно удържах Сам фронта под напора на алкохолизЪма и плебейството. Вече с Вашата Височайша Подкрепа /ВВП/, Ние ще успеем да се справим със спамерите и неразбиращите светлите Ни идеи..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Папкам си грейпфрутче, пийвам си кафето с мляко, и всичко си е супер.
П.П. Моля, без стачки и опити да бъда свален. Това е невъзможно поради следните причини: АЗ не съм избран, а Съм се назначил сам. Също така Аз Съм създател на Клубът Ми, т.е. правомощията Ми са неограничени на територията на Клубът Ми. И никой, замаян от алкохолни изпарения "епиЖУВеец" няма право на глас Тук..
Ти разлика между религия и фен-клуб правиш ли?
Това е Клубът на Правилния Образ на Живот. Е, вЕрно е, че Образът кръстосва поглед от време навреме (всички Го видяхме), ама който е праведен - пръв да хвърли камък.
Само да кажа на спамерите, че Бате Бойко, който редовно четеше тук, вдигна кръвно от вашите писАния.....!!!
Коментар