Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Лайфстайл", какво означава?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Лайфстайл", какво означава?!

Моля за извинение за профанския въпрос, но вече 10 години го чувам това нещо, а не разбрах какво означава!

Днес научих, че 21 век ще е на "лайфстайл брандинга"!

Преди мислех, че думата е свързана някак с хомосексуалисти, но явно има съвсем друг смисъл!

От: "Лайфстайл", какво означава?!

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    Моля за извинение за профанския въпрос, но вече 10 години го чувам това нещо, а не разбрах какво означава!

Днес научих, че 21 век ще е на "лайфстайл брандинга"!

Преди мислех, че думата е свързана някак с хомосексуалисти, но явно има съвсем друг смисъл!
    То нормално човек да не знае... те ни изкривиха езика!
    В тази дума може да се включи всичко от днешния/съвременния живот-мода, изкуство, бизнес, шоу бизнес.
    Абе страшна работа !
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Вервай ми, нищо не разбрах!

Това нещо като тоалет ли е, като вкус, стил ли е или някаква перверзия?

Коментар

Вервай ми, нищо не разбрах!

Това нещо като тоалет ли е, като вкус, стил ли е или някаква перверзия?
        Амиии честно да ти кажа, така го знам, така ти го казвам!
        И аз не мога точно да го разбера, може би перверзия е доста точна дума !
        Като цяло е няк'ва пълна глупост, може би от рода на: шише, джам, мара ба, сабалем и т.н, само дето не е турска.
        Хубав език имахме.
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Лайфстайл, много добре знаеш, Вълчо, означава: Начин на живот.
          Това, че някои смятат, че само луксозният начин на живот е Лайфстайл, си е лично техен снобарски проблем.
          Брандинг означава белязане.
          Т.е. 21век ще бъде белязан с "Начина на живот".
          Е, според хроникьорите: Ние ще гедадаме как живее "елитът" и ще се облизваме...
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          0887770735

Коментар

Сега започвам да разбирам!

Ако кажа че обичам да си пия бирата пред телевизора и да си сваля чорапите, това лайфстайл ли е?

Най-обичам да съм хапнал цариградски кюфтенца или руло Стефани преди това.. със салатка от обелени краставички с копър, олио и оцет!
            Последно редактирано от Volk; 07-04-12, 19:14.

Коментар

"...салатка от обелени краставички с копър, олио и оцет!"

A на това като му добавиш кисело млекце, не му ли се вика таратор?
              Айде сега това последното го преведи на английски, вкарай го в езика и в менюто им, превърни го в част от начина им на живот. И ще им го върнеш за лайфстайлинга!

Коментар

Имам чувството, че само аз не го разбирам тоя термин!

Колеги, смилете се над простака и му обяснете, какво е това нещо, да е..неговата м...а!

Коментар

Тва си е чист Лайфстайл отсекъде.
                  Но, според тия, дет пишат за него, требе да си продадеш половината стока. Да купиш Бентли и да го напълниш с убавици, на които си подарил силиконови ц@ци. Да ходиш в Син Сити или Ориент 33 и т.н. Да влезеш в "Светските хроники" с нещо, без значение какво. И да не забравиш убуу да са епилираш, ей. Иначе никъф Лайстайл не прайш.
                  п.П. Аз напр. убавиците си ги имам и без Бентли и пари, ама щот са ми колежки. Т.е. работата ми е такава. Затова мойто не се води "Лайфстайл".
                  Демек, казано просто: Ако е@еш безплатно, никъф Лайфстайлингист не мое да бъдеш..
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    Демек, казано просто: Ако е@еш безплатно, никъф Лайфстайлингист не мое да бъдеш..
                    Сега вече е ясно!
                    Толкова трудно ли беше колеги, да го обясните?!

Знаех, че е нещо свързано със секс, но мислех че касае сексуални отношения между мъже...

Сега вече нещата са ясни!

Коментар

Абе, питай Диджейо по тия вАпроси. ТОЙ знае всичко. Наздраве с фин лайфстайлинГ.
                      0887770735

Коментар

Докато клечах над дупката в "царските покои" на село, ми попадна едно списание.. Пишеше нещо за "Лайфстайл", имаше едни красиви фотоси, не разбрах дали са мъже или жени, но като цяло гледката беше приятна..

Вчера чух един хубавец по Витошка да казва че имало някакъв "дрис-код"в бяло и щяло да бъде жестоко!

Траял, обяснявай че си еб..о майката! Нищо вече не разбирам!

Коментар

[QUOTE=Volk;1820656Траял, обяснявай че си еб..о майката! Нищо вече не разбирам![/QUOTE]
                          Вълчо, стара лисицо. Ти ли не разбираш. Само се чудиш как да дойдеш с мене на "стаж". Ще урЕдиме работата, споко..
                          0887770735

Коментар

Лайфстайл е и отговор на другата тема "Кога ли". Нашият лайфстайл! Щото има и чуждестранни лайфстайл-и (-ове), а те са малко по-други, по европейски...
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Докато клечах над дупката в "царските покои" на село, ми попадна едно списание.. Пишеше нещо за "Лайфстайл", имаше едни красиви фотоси, не разбрах дали са мъже или жени, но като цяло гледката беше приятна..

Вчера чух един хубавец по Витошка да казва че имало някакъв "дрис-код"в бяло и щяло да бъде жестоко!

Траял, обяснявай че си еб..о майката! Нищо вече не разбирам!
                              Тука като го зачетох това и се нахилих стабилно.
                              Сега се сещам, че бях чел преди някакви твои писания и за някаква "хромотерапия" дето не си чул "р"-то...
                              Айде, че отивам да му ударим един "лайфстайл" с приятелката ми, я в някой МОЛ, я в нечий ХОЛ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X