Предполагам, че тази тема ще бъде интересна за всички колеги, с цел опознаване и обмяна на информация.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой беше .........?
Свий
X
-
От: Кой беше .........?
Дядо ми беше шивач. Той не караше Тойота.
Баба ми беше дебела. Правеше чудесни питки.
Дали са били те не зная.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Няма да ти мине номера. Бях там и зная, че не беше ти. Не бях и аз. Ние само го държахме да не рита.Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеАз бях.
Признавам си.
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеТака и очаквах. Пуснах тази тема, като мислех, че има някаква заигравка в друга тема, която съм изпуснал и затова не схващам. Явно няма да я бъде в този вид.
Е признай си де
Коментар
-
Оспамихте на човека хубавата темичка.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Коя тема? Кой човек? Той ли беше?Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеОспамихте на човека хубавата темичка.Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Защо питаш като всички знаем че беше ти ?Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнениеКоя тема? Кой човек? Той ли беше?
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
А, ще ще ! Вече се изясни кой е бил, остава да разберем на кого. Не беше Лили Иванова, сигурен съм.Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеЯвно няма да я бъде в този вид.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Нямах предвид да се оспами, ами по пътя ако някой е видял колега, който му е направил впечатление, да сподели и ако е във форума да се разпознае.
Аз днес примерно видях една мацка с 70ка на бул. България към 18.30ч., беше бая подигната, с кални гуми пляскаше и с ляв шнорхел, което ме очуди и ми стана интересно дали е от форума. Но докато пуснат модераторите темата, понеже съм новак се оспами подобаващо. Поздрави и ако сметните че не е интересна я изтриийте.TLK LJ70 2.4td
Nissan Patrol 3.0 DI turbo Y61 GR
Коментар
-
Щом мацката е била "бая повдигната" и е "пляскала с кални гуми" и на всичко отгоре е била и с "ляв шнорхел", нема начин да не е от Форума.Първоначално публикуван от TITO-100 Преглед на мнениеАз днес примерно видях една мацка с 70ка на бул. България към 18.30ч., беше бая подигната, с кални гуми пляскаше и с ляв шнорхел, което ме очуди и ми стана интересно дали е от форума.

.
Майтап, колега. То в тая криза всички гледаме да се посмеем. Не ни се вързвай много.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар