Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колет с цигари в ЕС ?????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колет с цигари в ЕС ?????

Здравейте !
    Някой има ли идея какво е количеството което е разрешено да се праща с колет в ЕС (Германия по точно).
    И дали да са в картона или изкарани от него ?
    Рових в сайта на пощите ама нищо не намерих
    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

От: Колет с цигари в ЕС ?????

Виж сайта на митниците, доколкото стоката е акцизна. На скоро гледах за Англия - 10 кутии.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

За Германия можеш да носиш две кутии,за колет не знам но предполагам че пак толкова.
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ей сега се връщам от пощата !
        Колет не може да съдържа цигари,пури,пурети,тютюн когато се праща за страна от ЕС !
        Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
          Ей сега се връщам от пощата !
          Колет не може да съдържа цигари,пури,пурети,тютюн когато се праща за страна от ЕС !
          Хехехе, добре, че не се връщаш от митницата в Сингапур, там ще ти стане ясно за какво става въпрос, имаш право на една кутия, а за всяка следваща дължиш 14 долара акциз
          Това е в кръга на шегата разбира се, но наистина когато бях в Сингапур ми искаха 14 долара за една кутия цигари на митницата. Със съжаление гледах как служителят разрязва с ножица останалите ми кутии с цигари а и на всичкото отгоре бях транзитен пътник, слизам на морската митница и отивам на летището, пътят до там е около час. На летището естествено си купих стек цигари за 13 долара и бях по на сметка от това да платя над 100 долара като акциз.
          И още нещо, не носете и не дъвчете дъвки в Сингапур, наказанието за това е солено. Може и бой с пръчки и не плюйте на улицата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X