Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно правилата за писане във форума и ограниченията от администрацията.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Относно правилата за писане във форума и ограниченията от администрацията.

Здравейте,

г-н Венцислав Петров, Обръщам се лично към Вас, тъй - като лично Вие сте публикували "
    "Ограничения в портала за новите потребители",

която аз обстойно прегледах, прочетох и наизустих (ако желаете може да ме изпитате).
    Искам да Ви попитам възможно ли е след като съм избрал своят стил, харесъл съм мотор, който искам да закупя и съм публикувал неговите характеристики в раздел "Купувам", публикацията ми да е видна за другите потребители.
    Желанието ми е да си закупя мотор, да събера опит и евентуално след това да давам личното си мнение.
    С ограничението, което ми наложихте (изтриването на публикацията в раздел "Купувам") - ми намалихте драстично шанса да намеря своят мотор и шанса на евентуалният продавач да продаде своя.
    Единственият ми упрек към Вас е че не сте публикували "Какво могат да правят потребителите".

Вярвам, че може да достигнем някакъв консенсус, но дори и да не е възможно вярвам, че ще спазите правилата и след като посоча моят реферал, ще мога да публикувам обявата си за закупуване на мотор.

Поздрави,
    Александър

От: Относно правилата за писане във форума и ограниченията от администрацията.

Аз не съм Венцислав Петров, но да ти кажа защо, пък ако искаш-приеми го.

Раздела "купувам-продавам" е създаден за улеснение на утвърдените участници. Тук не е сайт за продажба на МПС. Просто е вид услуга за участниците които са тук не само за да продадат или купят своята машина. Затова са и ограниченията за нови потреибители. Модераторите ако искат могат да кажат колко такива регистрации отсвирват...

А и Венцислав Петров няколко пъти е казвал, че тук демокрация НЯМА! Ако ти харесва-оставаш, четеш, коментираш, и в някакъв момент придобиваш права на утвърден участник.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Обявата ВИ е публикувана вчера в 15:23ч., не е изтривана : http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=142614
      Какъв е проблема? Хубаво е и да оставите телефон за връзка с вас.
      Land Rover Discovery:
      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
      Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от iboga Преглед на мнение
        Здравейте,

..........
        Александър
        Мненията на начинаещ участник минават през модерация и затова излизат по-късно.
        Поздрави.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X